İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 110 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Beyler, konuyu siyasete getirmeden ve ikili tartışmaya girmeden devam edin lütfen.

Kanunları öğretip kraldan çok kralcılık yapmak da senin görevin herhalde.

Ne öyle bir iddiam var ne de görevim. Konunun açılış amacı filtreleme idi. Bu konuda sadece çocukların kullanımına yönelik paketler olacağını herhangi bir değişiklik olmayacağını düşündüğümü belirttim. Nitekim bugün aynı yönde açıklama yapıldı. Sitelerin kapanması genel değildir, hangi site kapanıyorsa mahkemeler kapatıyor bu tamamen kanunlarda belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemekten kaynaklandığını belirttim. Bu sitelerin %40 ı çocuk p-r-n iken %55 i aşırı müstehcenlik içerdiği belli. Arada boş yere kapatılan siteler varsa buna itirazın yeri üst mahkemelerdir. Bunu söyledim. Bu yüzden mahkemelerle olmaz iş derseniz size kanunlara göre işlemler uygulandığını belirtmek ağrınıza gidiyorsa, kusura bakmayın. Sırf konuyla alakasız siyasi tonla mesaj yazıldı, islamla,şeriatla derdi olan arkadaşlar dertlerini dile getirdiler. Yeri burasıysa buyrun devam edin ben çekiliyorum. Selametle

Ne öyle bir iddiam var ne de görevim. Konunun açılış amacı filtreleme idi. Bu konuda sadece çocukların kullanımına yönelik paketler olacağını herhangi bir değişiklik olmayacağını düşündüğümü belirttim. Nitekim bugün aynı yönde açıklama yapıldı. Sitelerin kapanması genel değildir, hangi site kapanıyorsa mahkemeler kapatıyor bu tamamen kanunlarda belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemekten kaynaklandığını belirttim. Bu sitelerin %40 ı çocuk p-r-n iken %55 i aşırı müstehcenlik içerdiği belli. Arada boş yere kapatılan siteler varsa buna itirazın yeri üst mahkemelerdir. Bunu söyledim. Bu yüzden mahkemelerle olmaz iş derseniz size kanunlara göre işlemler uygulandığını belirtmek ağrınıza gidiyorsa, kusura bakmayın. Sırf konuyla alakasız siyasi tonla mesaj yazıldı, islamla,şeriatla derdi olan arkadaşlar dertlerini dile getirdiler. Yeri burasıysa buyrun devam edin ben çekiliyorum. Selametle

İnsanlar kafasına göre site kapatıyor, ne siyaseti,Ekşisözlük'ün neresinde çocuk ****osu var? siyasi olarak ters birşey dendiği zaman küfür hakaret gibi zaten siliniyor, nedir bu tahammülsüzlük kardeşim.

Hangi kanundan bahsediyorsun kardeşim. Bu ülkede sırf birileri istedi diye Youtube kapandı hala kanun diyorsun.

Konuya son mesajım; sebebi Atatürk'e hakaret içeren videolardı. Kapatan mahkemelerdir. İtiraz eden olmadı ve haliyle de açılmadı. Ne zamanki itiraz eden oldu o zaman açıldı. Youtube denen şirket türkiye üzerinden para kazanıp vergi ödememek için herhangi bir tüzel kişilikle mahkemeye başvurmadıysa bunun suçlusu youtubedur. Ne zaman ki başvurusunu yapıp videoları kaldırdı yada engelledi o zaman açıldı. Herşeyin yolu yordamı var.

Okudum şimdi anladım olayı:o Eşeğin organına su kaçırmışlar artık, bu ne lan böyle.

BTK Baskani: Bizim cocuklar giriyorlar Google'a prno diye ariyorlar, cikan sonucu kapatiyorlar.

Daha neyi konusuyorsunuz allah askina?

Konuya son mesajım; sebebi Atatürk'e hakaret içeren videolardı. Kapatan mahkemelerdir. İtiraz eden olmadı ve haliyle de açılmadı. Ne zamanki itiraz eden oldu o zaman açıldı. Youtube denen şirket türkiye üzerinden para kazanıp vergi ödememek için herhangi bir tüzel kişilikle mahkemeye başvurmadıysa bunun suçlusu youtubedur. Ne zaman ki başvurusunu yapıp videoları kaldırdı yada engelledi o zaman açıldı. Herşeyin yolu yordamı var.

Ayrıca Türk'lerin yapıp koyduğu atıyorum Yunanistan aleyhinle tonla video varken nie orada yasaklanmadı. Ayrıca itiraz eden binlerce insan olduğunu okuduk, biliyoruz. Sen sanırım mahkeme kayıtlarını inceledin ki itiraz eden olmadı diyorsun.

Fikirler, konunun içeriğinden çok siyasi tartışmaya döndüğü için başka bir karara kadar kapalı kalması forum açısından daha sağlıklı olur.

Zuhahahaha yok artik. :D Bayanlara da erkek agirlikli olan forumlara giris engellensin bence. :D :D

Konu dışına çıkmadan ve konuyu başka yerlere çekmeden devam edelim lütfen.

İşte öle sonra Ahmet abi kalktı masadan, lokalde baya gerginlik yaşandı.

Bu konu da kapalı kalsaydı sansürü düşünenlerden farkınız kalmayacaktı zaten, iyi ettiniz.

Hakarete varmayacak şekilde konunun ilgilendirdiği kadar siyaset bile tartışsa insanlar, ne zorunuza gidiyor anlamıyorum.

Neyse..

Sansüre Karşı Eylem!

Konuyla ilgili bir web sitesi, takip edin destek verin falan filan.

bence buda siyasi politik işler dönüyo herkesi susturmayı başardılar fakat internette yayınlanan bazı şeyleri engelliyemediler ve böyle bir yola başvurdular

iyiki avusturyada yasiyorum

Bkz. Türkiye'de yaşamaktan nefret etme sebepleri

proxy ve dnsler de çalışmayacak ne güzel. İnternete girerken şifre kullanalım ama yetmez mutlaka her internete bağlanıldığında nüfus cüzdanını arkalı önlü taratıp BTK gönderilmesi ve eğer onay gelirse 1 saat bekleme süresinden sonra internete bağlanmak en güvenlisi olur hepimiz için.Canım ileri demokrasi sevdalıları aynen devam bu kafayla !

Kusura bakmayın ama bu olayı savunabilecek kadar, "az düşünme kapasitesine sahip" insanların olduğunu düşünemiyorum.Bu olay başlı başına özgürlüklerin kısıtlanmasıdır.

-Cumhuriyet ve demokrasi var! denilen yerde olmaması gereken bir olaydır.Nokta.

tr.fgulen.com' Alıntı:
Şimdilerde genç-ihtiyar, kadın-erkek, okumuş-okumamış hemen herkes televizyondan sonra İnternet denen devvâr u gaddârın elinde de bir oyuncak ve bu sihirbazın meshûr (büyülenmiş) bir piyonu halini almaya başlamıştır. Mevcut durumu itibarıyla o, bedeni ve cismâniyeti, ruhun ve kalbin önüne çıkararak, vicdana kezzâp döküp insan hissiyatını köreltmekte; gıybete ve iftirâya prim vererek dünya kadar bühtân bağımlısı yetiştirmekte ve bilhassa gençleri ve çocukları çirkin şeylere özendirmekte, haramlara alıştırmaktadır. Anne, baba ve eğitimciler İnternet kullanımını mutlaka kontrol altına almalı; çocuklarını kafa ve vücud sağlığını destekleyen sporlara yönlendirmelidir ki, “Çocuklarınıza yüzmeyi, atıcılığı ve biniciliği öğretin” hadisi de bize -bir yönüyle- bu ufku göstermektedir. (09:36)

Televizyon ve İnternet gibi, derin düşünmeden ve fikri zorlamadan bilgi elde etmeye yarayan ama bugün çokları tarafından oyun ve eğlence için kullanılan teknoloji ürünleri kitap okumanın yerini almaktadır ki, günümüzün nesillerinin sığlaşmasına yol açan en büyük tehlikelerden biri de budur. Zira, bilgisayar ve İnternet’le iştigali bir hobi haline getirmek, insanın zihnî müktesebatına zarar vereceği gibi, çoğu zaman bilhassa gençlerin iffetsizliğe düşmelerine ve hatta bazı yuvaların yıkılmasına da sebep olur.

Fethullah Gülen Web Sitesi - Oyun İçin mi Yaratıldın?

(25.04.2011)

İşte budur. Bekliyordum böyle bir yasak. Adam sitesinden rahatsızlıklarını dile getiriyor bizim ülkede yasa çıkıyor. Görün ne haldeyiz.

tam bir rezalet

İşte budur. Bekliyordum böyle bir yasak. Adam sitesinden rahatsızlıklarını dile getiriyor bizim ülkede yasa çıkıyor. Görün ne haldeyiz.

Amerikan ajanı emri vermiş burdaki piyonlarıda yerine getirmiş

Geri
Üst Alt