İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 110 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Ben yok demedim...

Bilişim Suçları internet suçları yasa tasarısı mecliste geçer...

Meclis kanaat getirmiş...

Onlarıda seçip yollayan bizleriz...

Tamam Özgürlük hepimizin hakkı...

Hepimizin Özlemi...

Ama özgürlük adı altında ufacık yavruların ahlakdışı resimleri ile zevk alanların ona buna internet diye kalay çekenlerinde bir cezası olmalı...

Yasaklama olmayacaktır...

Ama kısıtlama olabilitesi mümkünüdür...

Bana çok dediler içme burda niye içiyon diye :D Ayrıca müthiş çılgın bir iddaa atayım ortaya.. Yakında iktidar partisinden birilerinin öpüşme depişme videoları çıkacak ortaya onu engellemek için böyle bir yola girdiler. İddiadır ha ona göre yorum yapın :p

Muazzez Ersoy stayla..

‎"Üç-beş tane câhil âdem,

Hepsinin de bıyığı bâdem,

Net'e girmeyecek mâdem,

Size mi girecek bu modem?"

derim bende.

Bize her filtre Brazzers..

Google'a ****o yazsak,kapıya polis gelecek yakında.

sanırım ‎120 kelimeye filtre uygulanacak artık google'da arama yaparken 30 dk düşünmemiz gerekecek galiba filtreye takılırsak bizede silivri yolu gözükübilir

Bize bu olayın mevcut hükümet ile alakası olmadığını söylemeniz için baya polyannacı ya da partizan olmanız lazım.

Ben hakarete karşıyım...

Hiç kimse Eleştirilmez değildir...

Herkes eleştirilebilir...

Çünkü yanlış gördüğünüzde söylemesseniz sizde hayır yok demektir...

Bu olay yanlış...

Bu yasak çağdışıdır...

Savunulacak bir yanı yoktur...

Ama kalkıpta olmayacak şeyleride olacak gibi göstermenin manası yoktur...

Türkiye İran olmaz...

Rejim Şeriatıda gelmez...!!!

Fatih-Karagümrük Çarşamba' gibi yerlerde yaşamak Şeriatı bilmek demek diyildir Mert(Semih)'cim...:)

Şimdiden birçok site engelli, alakalı/alakasız. Şimdi vpn kurdum, onu deniyorum. Engelleme getirecek kurumun içini dışını biliyorum. Standart pakette bile filtre olacaktır. Hayır olmayacak diyen, yalan söyler. Bizzat, Btk'da çalışan birinin dediğini aktarıyorum.

Evlerden çanak antenleri de toplatılır 4-5 sene içinde.Zaman makinesini icat etti adamlar lan.Ama sadece geriye gidiyor.Hep geriye..

Siyasete dokunan bir konu tamam,

ama olayın çook dışına çıkmaya gerek yok.

İnternete getirilmek istenen filtrelemeye karşı yazacağınız herşeye açık bu konu.

Lütfen dışına çıkmayın, bizim de bu konuda atmak istediğimiz adımları -ne söylesek ucu siyasete gidecek dememize sebep olarak baltalamayın.

İyi forumlar...

Nasıl uygulanacağını bekleyip görmek gerek,bence düşünüldüğü gibi olamaz,olmamalı da.Bilişimin,Ulaştırma bakanlığından ayrılması gündemde,'Bilişim ve Haberleşme Bakanlığı' diye ayrı bir bakanlık kurulması düşünülüyor,umarım gerçekleşir.Bu yönde daha ciddi ve doğru çalışmalar şart.

Nasıl uygulanacağını bekleyip görmek gerek,bence düşünüldüğü gibi olamaz,olmamalı da.Bilişimin,Ulaştırma bakanlığından ayrılması gündemde,'Bilişim ve Haberleşme Bakanlığı' diye ayrı bir bakanlık kurulması düşünülüyor,umarım gerçekleşir.Bu yönde daha ciddi ve doğru çalışmalar şart.

Yol yapıp, feribot seferlerini düzenleyen bir Bakanlığın interneti denetlemesi, düzenlemesi dünya üzerinde görülmüş bir saçmalık değildir zaten. Atılan en mantıklı adım olur Bilişim Bakanlığı gibi birşey oluşturulması.

Birkan'a katılıyorum...

Madem Bilişim çağındayız...

Ulaştırma Bakanlığından ayrı bir Bilişim Bakanlığı oluşturulmalı...

Geri
Üst Alt