İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 110 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Yol yapıp, feribot seferlerini düzenleyen bir Bakanlığın interneti denetlemesi, düzenlemesi dünya üzerinde görülmüş bir saçmalık değildir zaten. Atılan en mantıklı adım olur Bilişim Bakanlığı gibi birşey oluşturulması.

Aynen öyle.Ulaştırma Bakanlığı'nın başında teknolojinin t'sinden bile anlamayan bir adam oturuyor,resmen saçmalık.

o değilde bu sansürü nasıl deleriz onu araştırmalı.

Bilişim Bakanı bulamazlarki. İleri zekalı insanlar lazım. O da onlardan çıkmaz gibi. Bilemiyorum. Ama fikir güzel.

Aynen öyle.Ulaştırma Bakanlığı'nın başında teknolojinin t'sinden bile anlamayan bir adam oturuyor,resmen saçmalık.

BTK'nin başındaki de, çalışanları da keza öyle. BTK'ye birgün telefon edip bir konu hakkında bişey danışmaya çalışın. Lütfen yapın bunu.

BTK'nin başındaki de, çalışanları da keza öyle. BTK'ye birgün telefon edip bir konu hakkında bişey danışmaya çalışın. Lütfen yapın bunu.

Başbakan'ın en büyük yanlışlarından biri de bu bence.Liyakatdan çok sadakata bakıyor.Bir işin başına o işin ehlini değil de tanıdığı,bildiği ve güvendiği adamları getiriyor.

Başbakanın hatası...

Her dediğine he diyen adam...

Eleştiren bi tane yok...

Amma tırsak bu bürokrat tayfası yahu...

Başbakan'ın en büyük yanlışlarından biri de bu bence.Liyakatdan çok sadakata bakıyor.Bir işin başına o işin ehlini değil de tanıdığı,bildiği ve güvendiği adamları getiriyor.

Bizim cocuklar giriyorlar Google'a p*rno diye ariyorlar, cikan sonucu kapatiyorlar diyen bir adam var Türkiye'de internetin başında.

Bizim cocuklar giriyorlar Google'a p*rno diye ariyorlar, cikan sonucu kapatiyorlar diyen bir adam var Türkiye'de internetin başında.

Daha denilecek bir şey yok. Şeriat denirken de bundan bahsediliyor yani Yunus'un bahsettiği şey. Ülkeye yararı dokunacak kişiler değil de belli şahıslara yararı dokunacak kişiler görevlere getiriliyor.

Bari 1-2 siteyi açık bırakaydılar.

LastFM bile yasak. Sırada Virgin Radyo olabilir.

Hot'mail listede yok yakış tıramadım.

Yasak yürürlüğe girdi mi daha?

LastFM niye yasak bir küfür çıkaramadım ondan?

Tamam beyler gırgıır topiği değil burası.:asd:

Yassah gardaşım, yassah..

Geri
Üst Alt