İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 110 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

İnsanlar dns, host gibi zımbıtılarla uğraşmaktan bıktı artık. Daha somut şekilde ses duyurmanın vakti geldi de geçiyor artık.

Ses vermek lazim.

simdi Türkiyede bir ****o sitesine girmek yasak mi, siz bana bunu söyleyin.

Cevap: İnternetin ölümüne 109 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Valla şimdiye kadar 600 sitemi ne yasaklanmış bana hiç biri yasak değildi.Nette googlede arastırma yapan herkesede yasak olmadı.Sacma salak şeyler.You tube arada bır kapanıp açıldı.Bende hep açıktı.Kimse özgürlüğe sınır koyamaz.Ben 10 yaşında atari oynuyordum.Bize netmi vardı.Küçük veletler argo görmeyecek diye bana sınır koyulacak ha yok öle yağma.Benim internetim ölümsüz.Korkumda yok hiçbişeyden, istediği kadar yasak koysun delmesini biliriz.

Valla şu dünyada tek zevkim internet, ona da bu zihniyetin sansür koyması çok ağrıma gidiyor ve elimizin kolumuzun bağlı olması.

Valla şu dünyada tek zevkim internet, ona da bu zihniyetin sansür koyması çok ağrıma gidiyor ve elimizin kolumuzun bağlı olması.

Ağır asosyal detected

Heralde 22 Ağustos'dan sonra "31 çeken" aylara da düzenleme getirilir.

13339307.jpg

Ekşi sözlük kapatılacakmış. Sanırım taarruza geçiyorlar.

internet sansürü uygulayan bir anlayış

tv lerde hergün abuk sabuk bel atı söylemleri- çarpık ilişkileri- vatan bölmeye dönük şerefsizlerin söylemlerini göz ardı edip. kişisel bir hak olan internette sansür uygulamasını bugun sessiz kalanlar. ileriki senelerde sadece bir fikrin-zikrin olduğu benden değilsen kölesin anlayışını maruz kalırlar ise kusuruma bakmayın ama şimdiden sizee diyeceğim

internet terimi

ARADIĞINIZ GELECEĞİN TÜRKİYESİNE ULAŞILAMIYOR

ekşinin kapatılma olayı reklam sanırım

İnternetimiz; "İslami kurallara uygun şekilde kesilmiştir".

Hepimize hayırlı olsun. Pardon, "hamdolsun".

Kurallar çiğnenmek için der ve kaçarım.

Yasaktan ziyade daha korkutucu olan önceki sayfalarda yorum yapan zihniyet. 1 arkadaş var ki ''eksi kapanıyorsa onların sorunu, yasaklara uysunlar o zaman'' demiş.

''Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim. Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal demokrat değildim. Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim. Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı."

M. Niemöller

Der, kaçarım o arkadaşa.

Geri
Üst Alt