İnternete sansür darbesi!

Cevap: İnternetin ölümüne 109 gün kaldı! | INTERNETIME DOKUNMA!

Ileri demokrasi :D

O bu degilde sarisinlara ayrimcilik var. O listeye esmer kelimesi de eklenmeli. Neden sarisin cinsel cagrisim uyandiriyor da esmer uyandirmiyor. Sarisinlara hakaret var orda.

Edit: Esmer-kumral-zenci-beyaz falan da listeye dahil edilmedigi surece sarisinlara hakaret var. (:

Tamam Selen, taktın sarışına.. Senin için esmeri de ekletiriz..

Nette esmer diye aratmıyorlar Selen Reis. O tarz durumda ''zenci'' daha kabul görüyor. :D

Taraf olan, bertaraf olur cümlesinden de görüldüğü üzere ben BTK ÇOK YAŞA diyorum.

Forumun haremlik-selamlık olmasını talep ediyorum..

''GSCimbom şeriat kullarıyla yönetilse'' başlığı yeniden üyelere açılsa çok kral olur. Ufaktan yalakalıklara başlamak lazım.

bence çok iyi bir uygulama...

Oraya Nonda kelimesi de eklenmeli, yakıştıramadım.

Listeye 'zenci' dahil edilirse Aziz baba, bilişim suçları odasını basar, hepsini pıvasa gibi doğvav. Volkan'ın performansı herşeyden önemli şuan..

Bence abartıldığı kadar büyük bir filtre yada yasak gelmiyor , seçim yaygarasından dolayı işin içinde abartı var

Ben konuyu biraz daha açayım, bu kelime grupları ve kanun hakkında uyarılar bizede geldi.

Uyarılar bilmem ne maddesini gereği falan filan diye çok uzun bir yazı, bunu kimse okumaz okusada anlamaz :D

10-11 tane madde şöyle şöyle, şöyle şöyle olduğu için şu fıkran nasrettin hoca falan filan diye abuk subuk yazı var :p neyse bunu geçelim.

Altında 3 kategoriye ayrılmış kelime grupları var, bunlardan internette yayınlanan ve tartışılanlar 2. kategoride ki kelime gruplarıdır.

1. kelime grupları direk ağır küfür içeriyor, bu siteye sansürlü bir şekilde bile koyamam.

2. kelime gruplarını hemen hemen biliyorsunuz, bunlara verilan ad "Alan Adı Olarak Barındırılmaması Gereken En Geniş Liste" denmiş, yanı sitenin tanıtımında falan filan yerlerinde kullanılmaması gereken kelimeler bunlar. ( Net bilgim yok, bunun için yetkililerin açması lazım diyorum )

3. kelime gruplarının neredeyse tamamı küfür, küfür kısaltması ve uygunsuz kelimelerden oluyor, bunlara verilen ad ise "İçerikten Kontrol Etme Şeklinde" denilmiş, bunun ne demek olduğunu anlamadım ama :D

Bu uygulama hele bi yürürlülüğe girsin.Ceza almak için elimden geleni yapacağım,ceza aldıktan sonra da avrupa insan hakları mahkemesine başvurup rekor tazminat bedeli isteyeceğim.Yapmayan şerefsiz olsun.

bence çok iyi bir uygulama...

Güzel uygulama elbette...

Akli melaikelleri yerinde olmayanlar için, hacir altına alınıp doğruyu eğriden ayıramayacaklar için...

Kendi kişisel seçimlerini yapamayıp sefihlik çukurunda yüzenler için...

Aksi durumdaki insanlar zaten durumdan şikayetçi...

Bu uygulama hele bi yürürlülüğe girsin.Ceza almak için elimden geleni yapacağım,ceza aldıktan sonra da avrupa insan hakları mahkemesine başvurup rekor tazminat bedeli isteyeceğim.Yapmayan şerefsiz olsun.

İyi fikir lo.. Pasaport bahanesiyle karakola girip, boş bir PC başına oturacam ve brazzers'a girmeye çalışacam..

İyi fikir lo.. Pasaport bahanesiyle karakola girip, boş bir PC başına oturacam ve brazzers'a girmeye çalışacam..
Brazzers falan sakat,ellerine koz vermiş olursun.Türban,gizli,sıcak,sarışın gibi kelimeleri aratanlara da ceza varmış ya,bunları arattık diye ceza alırsak savunacak argümanları bile kalmaz.:D

3. kelime gruplarının neredeyse tamamı küfür, küfür kısaltması ve uygunsuz kelimelerden oluyor, bunlara verilen ad ise "İçerikten Kontrol Etme Şeklinde" denilmiş, bunun ne demek olduğunu anlamadım ama :D

Caner aslında anlaşılamayacak pek bir şey yok. Bu ellerini güçlendirmek için koymuş oldukları keyfiyet arz eden bir madde.

Site içeriği deyince ne anlaşılıyor ?

Genel anlamda site içerisinde bulunan her türlü yazılı ve görsel döküman. Bunları topyekün aynı çuvalın içine atmışlar.

Kafaları bozulursa, hoşlarına gitmeyen içerik yazı görüntü vs. görürlerse bu noktaya sığınıp sitenin ipini çekerler.

Hatta forumlar için daha ileri noktalara gidebilir bu uygulama. Her ne kadar her üye kendi yazdıklarından mesul adledilse de böyle bir algıyla hareket edenler için forum yönetimleri suça yataklık etmekle dahi suçlanabilir :)

Geri
Üst Alt