internette araştırılan her hastalığın kanser çıkması

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
bunlar yüzünden psikolojim bozuldu. afedersiniz de en basitinden sivilceyi bile kanser belirtisi olarak yazıp insanın kafasını allak bullak ediyorlar. siz siz olun sakın internette hastalık belirtileri aramayın.

aynen bende bunu 2-3 kez yasadim
insan tedirgin oluyor

Haydaa biri daha ceza aldı.

Sorma ya gecen sene babam oturmus ben gormeden pc ye boynu 1 haftadir agriyomus ona bakicakmis.Omurilik kanseri sandi adam kendini durup tw izlerken kalkiyodu giyinmeye basliyordu.Nereye dedim kan tahlili vermeye dedi.Adam bir hafta boyunca 3-4 doktora gitti ici rahat etsin diye.Bence netten hastaligi arastirmayin

Yarım doktor candan yarım imam dinder eder sözü tam da karşılıyor dediğini.internette derman aramak veya tv programlarında bulgu ve belirtilere göre hastayı görmeden tanı koymak çok yanlış ne yazık ki.zaten toplamda genel olarak 10-15 semptom var ve bu semptomlar çoğu hastalıkta aynı bulguyu gösterebilir. Hastayı görmeden fizik muayene etmeden, tahlil ve tetkik bakmadan ne kadar doğru olur.

İnternet üzerinden herhangi bir hastalık ile ilgili bir teşhis koymak en büyük cahilliktir.

hahaha ya bir an kendimi gördüm hahaha

İNTERNET =BÜYÜK ÇÖPLÜK benim gözümde araştırdığın hiçbir şeyi tam anlamıyla bulamazsın ve araştırdığın her hastalığın açıklamasında ama kanser olabilir maddesinin olması.

Bende her şey basit bir boğaz ağrısıyla başladı. Neyse, neden olabilir diye biraz araştırayım dedim. Hay araştırmaz olaydım. Meğerse bu boğaz ağrısı aynı zamanda akciğer kanseri, gırtlak kanseri ve başka ciddi hastalıkların da belirtisiymiş. O gün bugündür kafa gitti. Lan acaba kanser miyim diye içim içimi yedi. Doktora gittim, hastalığım farenjitmiş. Bildiğiniz amele hastalığı yani. :D Fakat bu araştırma bende bir süre sonra alışkanlık yaptı. En basit kaşıntı, yorgunluk, öksürük vs her şeyi araştırır oldum. Sonuç olarak son bir ayda 7 farklı kanser türüne yakalandım. İnternete göre tabi :D

Bunu bende yasadim malesef. Hatta 2-3 ay bunalima girdim. Nette ihmal edilmesin diye en kotu hastalik cikiyor. En iyisi doktora gitmek.

Cahilmisiniz oğlum, doktora gitmek gibisi var mı?

Internet de herşey araştırabilirsin ama hastalıkla ilgili sorulara cevap aramak hiç mantıklı değil.

I am the one who knocks!

Bu durumu hemen hemen herkes yaşamıştır. Alnımda çıkan ben , ve boynumdaki yağ bezesinden çok şüphelenmiştim internette araştırınca. Doktora gittim, temiz dedi. Ancak öyle içim rahatladı.

bilgisayarın doktor olmadığının kanıtıdır... bazıları doktora gitmek yerine internet aleminde arıyor sorunu..

bir gün Lazere gitmiştim iki kaş arası kıllar için meğer su değmemesi gerekiyormuş.Bende lazerden sonra direk duşa girdiğimde yarım saat sonra yüzüm balon gibi şişti.İnternetten neden şiştiğine bakayım dedim.İnternette yok leke olurmuşta iz olurmuşta falan filan yazınca bir an panikledim bu şişiklik inmeyecek diye Lazeri aradım ödem oluştuğunu söylediler aradan 1 hafta geçti iyileşti.İnternette öyle bir anlatıyorlar ki iyileşmeyecekmiş gibi korktum neredeyse.

Geri
Üst Alt