iOS 8.1.1 indirmeye sunuldu

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
20140821_132330.jpeg

iOS 8.1 büyük güncellemesini geçen ay sonunda indirmeye sunan Apple, özellikle iPad 2 ve iPhone 4S modellerinde halen şikayet konusu olan performans düşüklüğü konusunda çalışmaya devam ediyor.

Firmanın dağıtıma başladığı iOS 8.1.1 işletim sistemi, tüm cihazlar için hata düzeltme ve kararlılık artırımı sağlarken, iPhone 4S ve iPad 2 modelleri için de performans artışı sağlıyor.

Cihazların Ayarlar menüsünden ulaşabileceğiniz güncelleme 64.5MB boyuta sahip. Güncelleme iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6 ve 6 Plus ile iPod Touch 5, iPad 2, 3, 4,Air, Air 2, iPad mini 1, 2, 3 modelleri ile uyumlu.

8 kullanıyorum yükliyeyim bari, gerçi böyle giderse benim 5s de tarih olacak 1-2 seneye :(
5S in ömrünün 2 sene sonra bitmesi normal.Kaç yıl geçti ama 4S hala güncelleme alıyor,4'e olan güncelleme ise bu yıl bitti.Hiç bir android cihazda bu kadar süre destek söz konusu değil.

5S in ömrünün 2 sene sonra bitmesi normal.Kaç yıl geçti olacak ama 4S hala güncelleme alıyor,4'e olan güncelleme ise bu yıl bitti.Hiç bir android cihazda bu kadar süre destek söz konusu değil.

Haklısın 5s zaten 4s kadar güncelleme alsa fazlasıyla yeter haksız mıyım ? Ki zaten şu an 6veya 6plus kullanmaktan çok daha mantıklı 5s kullanmak eğer büyük ekran müptelası değilsen

Geri
Üst Alt