İphone 11 Alınır mı?

Oled ekranli xs maxi satip lcd ekranli iphone 11 ben asla almam senin icin kamera cok onemli isen degistir yoksa hic gerek yok

Oled ekranli xs maxi satip lcd ekranli iphone 11 ben asla almam senin icin kamera cok onemli isen degistir yoksa hic gerek yok

Valla arkadaşta 11 vardı kıyasladım ekranda öyle çokta değişen gibi yok sadece siyah ekran az parlaklık var neredeyse hemen hemen aynı gibiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi Oled ve LCD farklarını teknik olarak yazmak isterdim ama bu tarz konuların sınırı genelde IPhone, Android şakşakçılığı yapıp oradan kıyas yapmak üzerine olacağı için gerek duymuyorum.

Valla arkadaşta 11 vardı kıyasladım ekranda öyle çokta değişen gibi yok sadece siyah ekran az parlaklık var neredeyse hemen hemen aynı gibiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadasim oled ekran dunyalar kadar fark ediyor gunes isik altinda anlarsin siyahlarda bariz bellidir iphone 11 le foto cek xs maxa at ayni anda ikisinde ayni fotoya bak biri parlak yapay digeri gercek renklerinde fark olmasa pro de lcd ekran olurdu

Oyun perfonmansi hangisi iyidir sence ? Bilmediğim için soruyorum oled daha mı canlı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyunda cok birsey degismez fotograf ve ozellikle gunes ve isik altinda cok bariz fark saglar yazin plajda 11 olanlari gordum 😀 telefonun icine girmeye calisiyorlardi benim oled telefonumda hersey net berrakti oled fazla enerji tuketir ama ozellikle film video ve fotograflarda bariz ustundur

Şimdi Oled ve LCD farklarını teknik olarak yazmak isterdim ama bu tarz konuların sınırı genelde IPhone, Android şakşakçılığı yapıp oradan kıyas yapmak üzerine olacağı için gerek duymuyorum.
Abi bu ekran farklarının telefonda hissedildiğini düşünüyor musun?
Malum, sınırlı büyüklükte Full HD'den sonra çözünürlüğün bile bence çok esprisi yok.

Abi bu ekran farklarının telefonda hissedildiğini düşünüyor musun?
Malum, sınırlı büyüklükte Full HD'den sonra çözünürlüğün bile bence çok esprisi yok.

Evren açıklamış temelde bu farklılıklar var ve bazen önemli oluyor ya da kişiye göre diyeyim.

Süper Amoled falan olunca renk canlılığı çok yüksek oluyor yani onu hissediyorsun tabii koruyucu falan kullanınca o fark daha az hissediliyor.

Oyunda cok birsey degismez fotograf ve ozellikle gunes ve isik altinda cok bariz fark saglar yazin plajda 11 olanlari gordum 😀 telefonun icine girmeye calisiyorlardi benim oled telefonumda hersey net berrakti oled fazla enerji tuketir ama ozellikle film video ve fotograflarda bariz ustundur

Bence al. 12 nin içinden şarj aleti bile çıkmıyor!

Güzel telefon ama klasik sony telefonların şeklinde oldu ve yüksek fiyatlı çıktı. Şimdilerde yeni çıkan telefonlar arasında Mi 10T Pro dikkat çekiyor.
Zaten fiyat politikası yüzünden ülkede yokları oynadı sonra da piyasadan çekildi koca Sony. Bu telefon da kamera departmanından ilk defa destek aldı.
Xiaomi ise canavar üretiyor abi ben de çok beğeniyorum. Xperia Z5 var elimde uzatmaları oynayan. Sonra ya Xiaomi ya da olmaz denileni yapıp Iphone'a yönelcem.

Evren açıklamış temelde bu farklılıklar var ve bazen önemli oluyor ya da kişiye göre diyeyim.

Süper Amoled falan olunca renk canlılığı çok yüksek oluyor yani onu hissediyorsun tabii koruyucu falan kullanınca o fark daha az hissediliyor.
Doğrudur, bak güneşli ortamlarda hissedilir tabii. O iş biraz da monitörlerdeki TN vs IPS olayına dönüyor. Ama benim aklıma direkt optimum ortamlar geliyor ev, ofis vs gibi. O tür bir durumda cihazları yan yana koymadan aradaki farkı hissedebilmek güç olmalı.

Zaten fiyat politikası yüzünden ülkede yokları oynadı sonra da piyasadan çekildi koca Sony. Bu telefon da kamera departmanından ilk defa destek aldı.
Xiaomi ise canavar üretiyor abi ben de çok beğeniyorum. Xperia Z5 var elimde uzatmaları oynayan. Sonra ya Xiaomi ya da olmaz denileni yapıp Iphone'a yönelcem.
Mİ 10 Ultra yasal olarak TR'ye gelse çok şahane telefon ama gelmeyecek sadece Çin'de kalacak. 10 T Pro düşünüyorum ben de ama fiyat önemli.

Bizim evde 3 kişi kullanıyo cocuklar ama ben Samsung cuyum bilmiyorum nasıl

Geri
Üst Alt