Iphone Fiyatları Uçuşa Geçiyor

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
tüm dostları uyarayım dedim, konusunu açtım
ha bence lenovo p2 alayına gider ama telefon düşünenler hızlı olun fena girecek fiyatlar
IMG_20180712_172642.webp

120 ay taksitle aliriz relaks.

Birkaç gün önce @Taha Karadeniz Bey "asgari ücretli adam iPhone x alıyor" demişti. Şu fiyatlara bakıyorum da gerçekten x alan var mı yahu? Almak istese bile ona x veren satıcı firma mı var?

iphone x 256 gb satılır .

satıp tatile gideyim diyorum.telefon nasıl olsa lazım olmaz tatilde.

uçuş dediği arkadaşlar 5 bin feet'ten 8 bin feete çıkıyor sadece..

@Mustafa Kaya Hocam başka bir renktaşımız söylemişti aslında ama ben de desteklemiştim. Lüks telefonları alıp icraya düşenleri veya ederinin çok altına ikinci elcilere bırakanları gördüm. EVKUR ve Operatörler hiç affetmiyor valla.

Birkaç gün önce @Taha Karadeniz Bey "asgari ücretli adam iPhone x alıyor" demişti. Şu fiyatlara bakıyorum da gerçekten x alan var mı yahu? Almak istese bile ona x veren satıcı firma mı var?

Ülke genelinde 30 milyon icra davası 40 a çıkacak desene

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece iphone değil hepsi uçacak elektronik eşya alacak arkadaşlar acele etsinler.

Yahu asgari ücreti geçtim, bir telefona ben o kadar para vermem.

Hadi verdim diyeyim, hanım bir hafta eve almaz, aldıktan sonra üç gün yemek vermez.

Kendim Note 8 kullanıyorum ama şirket telefonu. Kendim hayatta piyasa değerini verip almam.

@Mustafa Kaya Hocam başka bir renktaşımız söylemişti aslında ama ben de desteklemiştim. Lüks telefonları alıp icraya düşenleri veya ederinin çok altına ikinci elcilere bırakanları gördüm. EVKUR ve Operatörler hiç affetmiyor valla.

Yazık gerçekten çok üzülüyorum içinde bulunduğumuz bu duruma. Geçenlerde sarı mikrofonda içinizde kalan şey nedir sorusuna bir kardeşimiz iphone telefon cevap vermişti. Midem bulandı. İnsanları bu noktaya getiren şey nedir bunun kaynağı bulunup çözüm üretilmeli.

15. saniyeye dikkat

Yine bir tanesi oyuncu Sinan Çalışkanoğlu'ndan iphone istemişti.

Ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu iPhone 7 isteyen takipçisine 'dangalak' dedi

ben burada ayfon x 64gbyi 850 euroya buluyorum
7500 ne lan yuh

ps4 slim 2600 tl diyor burda yuh dedim

kıprıs

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt