IPTV'lere Büyük Operasyon Yapıldı

Mevcut IPTV platformları içinde en iyisi hangisi?

Halihazırda 3 yıldır digiturk kullanıyorum. IPTV aynı verimi veriyorsa düşünülebilir.

bizim eleman mesaj attı operasyonu ingiltereye taşımışlar kanallar geri geldi.

beinsport ise hiç gitmemişti zaten adamlar mağdur etmediler.

çok iyi olmuş ben ayda 125 tl verip evimden izleyim millet kaçak yayın izlesin bu nerde görülmüş

125 lira vererek konfor satın alıyorsun aslında. Yayın kesilir mi, donma takılma bekleme olur mu derdi olmadan istediğin zaman açıp dert tasa olmadan rahatça izliyorsun.

Digitürkplay kullanıyorum görüntüsü çamur gibi, fiyat pahalı değil bence senelik 400 küsür TL. Direkt uydu pahalı olabilir o konuda fikrim yok normal tv yayını seyretmediğim için almam zaten.

Yalnız görüntüsü hakikaten çamur gibi geçen iptv olan birinde gördüm benim görüntüden çok daha iyiydi.

Sıkıntı zaten bu miktar. 125 lira nedir yahu el insaf

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani tabi ki banada çok 125 TL amma içeriğine bakınca nba,türkiye,ingiltere,fransa,italya,uefa ve şampionlar ligi var bakıldığında adamların bu işin bir şekilde hakkını vermeye çalışıyorlar.

yani tabi ki banada çok 125 TL amma içeriğine bakınca nba,türkiye,ingiltere,fransa,italya,uefa ve şampionlar ligi var bakıldığında adamların bu işin bir şekilde hakkını vermeye çalışıyorlar.

Bein İngiltere’yi bırakmadı mı? Bu yıl yok diye biliyorum.

valla bi super lig var. o da kaliteden degil bizi esir aldigindan. bi de cl ama clnin de grup asamasi kimin seyinde ki asil mevzu gruplardan sonra orda da 7-8 iyi mac anca oluyor
eskiden pl ve nfl oluyordu
simdi yerini kimsenin izlemedigi french ve italyan ligleri, championship ve cl gibi normal sezonu tirt olan nba var. kisacasi max 50 tllik bir hizmet soz konusu

Geri
Üst Alt