IRC 3.lük Maçı | Galatasaray 6-0 Guaratinguetá | M.S | 18 Ocak | Smart Spor

Son 3 sezonda diz sakatlığı yaşayan basketbolcularımız içinde önce esneme denmiş fakat sonra kopma olarak açıklanmıştı. İnşallah Semih'te aynı şey olmaz.

Emre'ler coştu desenize :)

Aferin Emre Can.

Su dandik takimi Besiktas zarzor yenmis ya ne diyeyim ben :D

Umut rezalet ötesi.
Sinan'ı 2. yarı forvette denemek lazım.

Albayrak Zan'a ciddi ciddi kapıyı gösterdi. Gökhan da adamsa bu laflardan sonra takımda kalmaz zaten.

patrick young stoper olarak denenemez mi futbolcu lisansı çıkaralım , kafa topu vermez bire birde geçilmez :D

bu arada albayrak gökhan zanın "yatarak paramı alırım" falan dediğini 3. kişiler vasıtasıyla duyduğunu söyledi bugün , ben zannetmiyorum gökhanın böyle bir şey diyeceğini albayrak başkalarının gazına gelmiş olabilir, o işin aslı ortaya çıkarsa zan kadroda tutulabilir yoksa en fazla mustafa yumlu aykut demir vs alabiliriz bu saatten sonra fuzuli harcama olur

eğer gökhan bunu dediyse zaten kalmasın

Aboooov. Sabri'nin bakışı :dogrun:

Sinan'i forvette denese keske.

şaka filan emrecanla hakan balta kaldı stoper. kupa maçında kim oynayacak çok merak ediyorum

bu arada albayrak gökhan zanın "yatarak paramı alırım" falan dediğini 3. kişiler vasıtasıyla duyduğunu söyledi bugün , ben zannetmiyorum gökhanın böyle bir şey diyeceğini albayrak başkalarının gazına gelmiş olabilir, o işin aslı ortaya çıkarsa zan kadroda tutulabilir yoksa en fazla mustafa yumlu aykut demir vs alabiliriz bu saatten sonra fuzuli harcama olur

Aykut Demir kötü topcu degil, gelmesini isterim sahsen.

şu maçta bile umut oynuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok konuşan zat I love u Gökhan desin özür dilesin. Şu an da alınabilecek hiç bir stoper Gökhan dan ne iyi ne de daha az maliyetli olur.

Geri
Üst Alt