Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cüneyt Tarçın
hafızam çok keskindir , dün açtığınız bir konudan hatırlıyorum yaş sekmesi 30'du.
şimdi 31'e terfi etmişsiniz.
Doğum gününüz kutlu olsun, çok güzel bir yaştır.
Sayın Cüneyt modun 31 yaşın kıymetini biliniz.35 olunca anlarsınızBir yanlışınız var![]()
Sayın Cüneyt modun 31 yaşın kıymetini biliniz.35 olunca anlarsınız![]()
eee valide , akraba sıkıştırmaya başladı tabii evlen evlen diyesevmiyorum bu yaşı, çok çekiyorum bu yaştan.
20 li günlerimi özledim.
Anlamadım ne açacaksın haftaya![]()
eee valide , akraba sıkıştırmaya başladı tabii evlen evlen diye![]()
Bilmiyorum. Anlamsız bir şey. Somut bir şey yok. Olsa çözeriz
Astrodeha diye bir site var. O daha gerçekçi şeyler yazmış ikizler için
16 Şubat 2018 - AstrodehA
Gökyüzü bugün içinde bulunduğunuz şartlara karşı yüreğinizden taşan isyan duygunuzu kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Radikal kararlar almak için biraz daha beklemeli fevri davranışlarda bulunmadan sabırla hareket etmelisiniz. Aksi halde yaşamınızda ki süregelen sessizlik büyük fırtınalara dönüşebilir. En iyisi uygun zamanı beklemek ve isteklerinizi gerçekleştirebilmek için akıllıca alt yapıyı hazırlamak olacaktır. İş hayatınızda ise bugün elektronikle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınızın yedeğini almanız faydanıza olabilir. Araç kullanırken de dikkatli olmanızda fayda var.
anlat biraz detay , deli bir kız mıydı?Maalesef, tam bir tıpçıyla evlenmek üzereyken sayende vazgeçmiştim. Haklı da çıkmıştın.
Cüneyt moduma bu değerli paylaşımı için teşekkürlerimi sunmak isterim.
anlat biraz detay , deli bir kız mıydı?![]()
Allah kurtarsın okuyor mu sınavı falan yok mu sınav dönemlerinde rahat edersin en azından.baya deliymiş ya, hala bırakmıyor.
Allah kurtarsın okuyor mu sınavı falan yok mu sınav dönemlerinde rahat edersin en azından.
okulu dondurmuş 4.sınıfta, sözde benim yüzümden![]()