GSC Portal İrfan Aktar, Başkan Adaylarının Listelerini Açıkladı!

İbra edilmez bu sefer. Lider bile olsak götürürler. Polat'a dediler yapmadı, tarihin en hazin sonu ile gitti. Dursun'un da sonu o.

Valla geçen seneki kurulun halini gördükten sonra o konuda en ufak bir beklentim kalmadı herif Galatasaray 'ı batırsa bile yine ibra ederler

Hepsini geçtim ibra etmeseler bile yine böyle aday çıkmayacak ki mart ayına kadar ne değişebilir ?

Valla reis işin yönetim kısmında ben Galatasaray 'dan Galatasaraylılardan ümidimi kestim o derin Galatasaraylıların Faruk Süren'den Ali Dürüst'e A.Albayraktan Ü.Aysal'ına kadar hepsinin Galatasaraylılığına tüküreyim klübü bu zor gününde Dursun 'un eline bırakanlar yarın öbür gün Dursun'u eleştirmeye bile hakkı yok ...

sağlam bir rakip çıksa dursun özbekin şansı yoktu ama artık seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum.

3 yada 3.5 sene daha dursun özbekle yola devam edeceğiz.

3 sene sonra borçları sıfırlayamamış ama riva ve florya arazisini elden çıkarmış bir Galatasaraya hazır olun.

sağlam bir rakip çıksa dursun özbekin şansı yoktu ama artık seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum.

3 yada 3.5 sene daha dursun özbekle yola devam edeceğiz.

3 sene sonra borçları sıfırlayamamış ama riva ve florya arazisini elden çıkarmış bir Galatasaraya hazır olun.
forumda hic kimse bu dursunu istemiyor

bu zamana kadar ki yedigi nanelerin kisa ozetini yazi seklinde hazirlasak da Sinan Bilgin bizim adimiza kongrede okusa nasil olur gursu baskan

Twitter'da ne kadar dogru bilmiyorum ama Cengiz'in listesi daha güçlü diyenler var

3000-3200 oy kullanılır.
Dursun maalesef 2500 oyla kazanır.

Hiç bir etkisi olmayacak kişilerin oluşturduğu listeler. Genç liselilerde de iş yok. Anca Twitter'dan etkileşim kasarlar. Yok şöyle başkanımız olacak yok böyle başkanımız olacak diye birbirlerini yalarlar. Galatasaray sahipsiz kalmış resmen.

Diğer aday mayısta seçim olacak şekilde geleceğini açıkladı mı?

İbra edilmez bu sefer. Lider bile olsak götürürler. Polat'a dediler yapmadı, tarihin en hazin sonu ile gitti. Dursun'un da sonu o.

Dursunun arkasındaki el Dursundan vazgecmedigi surece dursun gitmez. Ibra da edilir.

Geri
Üst Alt