- 16 Haziran 2010
- 208.694
- 162.364
- 6.838
İrfan Saraloğlu: "Maça çok iyi başlamadık, erken bir gol yedik. Beraberliği yakalayabileceğimiz an oldu ancak değerlendiremedik."
İrfan Saraloğlu: "Yaptığımız değişiklikler, olumlu yansıdı. Net fırsat kaçırmasakta, gol olabilecek pozisyonları, pozisyon başlangıçlarını yakaladık."
İrfan Saraloğlu: "Oyuncularımıza saygı duyuyoruz. Onların güçlü oyun karakterleri olduğunu biliyoruz. Çeviremedik maçı."
İrfan Saraloğlu: "Bizi üzen ikinci konu; hocamızın oyundan atılışı. Neden atıldığını anlamakta zorlanıyoruz. Gereksiz yere kart veriliyor. Hocamızın sahanın hakemiyle sorunu olmadı. Ancak dördüncü hakemlerin neden bu kadar tecrübesiz seçilmesini anlamış değiliz."
İrfan Saraloğlu: "Hocamız, 'görmüyor musun, çizginin içindeyim' dedi. Ancak 'kör müsün?' diye çeviri yapıyor. Kulağına biri mi üflüyor, nereden duyuyor o lafı? 'Kör müsün?' diyerek hocamızı atıyorlar."
İrfan Saraloğlu: "Oyuncularımız adına mesaj veriyorum; geri dönüşümüz olacak! Sakat oyuncularımız var. Toparlanacağız yine eski Galatasaray gibi olacağız!"
İrfan Saraloğlu: "Gücümüzden hiçbir şey kaybetmedik, sadece bir maçı kaybettik."
İrfan Saraloğlu: "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz, sahibi de biziz! Yine şampiyon olacağız, kimsenin kuşkusu olmasın! Taraftarımızdan rica ediyorum; destek olmaya devam etsinler, biz şampiyon olacağız!"
İrfan Saraloğlu: "Burada olmayı hiç istemezdim, böyle de bir planım yoktu. Maalesef burada olma sizlerle birlikte olma şerefini takdir ettiler, dördüncü hakemimiz. Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ederim. Sözlerimin hiçbiri onları hedef almıyor."
İrfan Saraloğlu: "Okan hocamızın dudaklarını okuyabilirler, yakın çekim çok fazla yapılıyor artık yayıncı kuruluş tarafından!... Kesinlikle ağzından saygısızlık içeren hiçbir kelime çıkmadı."
İtiraz etme konusunda Galatasaray biraz eksik değil mi? Yardımcılar olarak sizi çok fazla görmüyoruz?
İrfan Saraloğlu: "Doğrudur, bu tespitiniz için teşekkür ederim. Okan Buruk, futbolcuyken de enerjisi yüksek bir oyuncuydu, antrenörken de enerjisi yüksek. Bu enerjiyi ne için saklayacak? Bunu oyunda kullanacak. 3-0 mağlupsunuz, oyunculara uyarılarda bulunuyor yani."
İrfan Saraloğlu: "Okan Buruk, futbolcuyken de enerjisi yüksek bir oyuncuydu, antrenörken de enerjisi yüksek. Bu enerjiyi ne için saklayacak? Bunu oyunda kullanacak.
Benim gibi mi otursun? Ben sakin bir adamım, yapısal olarak öyleyim. Agresif bir tarzım yok, Okan hocanın da yok ama saha içinde takımın coşkusunu arttırmak için uyarılarda bulunması gerekiyor. Kendi oyuncusuna uyarıda bulundu diye de eleştiri almak çok doğru değil herhalde."
İrfan Saraloğlu: "Osimhen'in yokluğu her zaman hissedilir."
İrfan Saraloğlu: "Gerekli dersleri çıkaracağız. Yarından itibaren milli takım arası geliyor. Sakatlarımız iyileşecek. Eski gücümüzden hiçbir şey kaybetmedik. Kimse kafasında başka şeyler aramasın. Hiçbir soru işaretimiz yok, oyuncularımıza güveniyoruz."