İrfan Saraloğlu | Yardımcı Antrenör

İrfan Saraloğlu: "Benim Fenerbahçe'de çalışmış olmam Galatasaray için de önemli. Ben takım tutmuyorum, herkesin gönlünde bir takım var. Ben çalıştığım takımı tutuyorum. Hangi takımda çalışmışsam yada oynamışsam o takıma ilgi duyuyorum."

İrfan Saraloğlu: "Benim Fenerbahçe'de çalışmış olmam Galatasaray için de önemli. Ben takım tutmuyorum, herkesin gönlünde bir takım var. Ben çalıştığım takımı tutuyorum. Hangi takımda çalışmışsam yada oynamışsam o takıma ilgi duyuyorum."
Olması gereken,öbür türlü olsa forumdan teknik ekip oluştururduk onlar da forumdan 11 kurardı

fenerbahçe maçını galatasaray nasıl kaybetti?

irfan saraloğlu: "oyuna iyi başlamadık...

... ayrıca rakibin erken kırmızısı oyun planını bozar. avantaj gibi gözükür ama kesinlikle değildir. oyuncu eksikliği onları motive eder."

10 kişi kalan takimin rakibi daha fazla zorladığına inanıyor musunuz cidden , tamam motive vs oluyorlardı da sonuçta 1 kişi eksikler nasıl avantajlı olmayasın ki ?​

... ayrıca rakibin erken kırmızısı oyun planını bozar. avantaj gibi gözükür ama kesinlikle değildir. oyuncu eksikliği onları motive eder."

10 kişi kalan takimin rakibi daha fazla zorladığına inanıyor musunuz cidden , tamam motive vs oluyorlardı da sonuçta 1 kişi eksikler nasıl avantajlı olmayasın ki ?​

zaten kötüydük ama adamlar gaza gelip geride boşluk veriyordu ztn kırmızıyı da o şekil gördüler, 10 kişi kalınca öndeki pas yaptırmama işinden ödün vermeyip geriyi sağlam tutmaya başladılar, bizde leş oynamaya devam edince de 2. yarı duran toptan faül yapıp gol atarak maçı aldılar

Tamamen taktiksel hatadan dolayı kaybettik.Dünyanın her yerinde 20.dk 10 kişiye düşen takım %90 kaybeder.Kapanan takımlara karşı 2 yıldır herhangi bir çözüm getirilemedi.2 ortasaha ile oynuyorsun beklerin sıkıntı arkaya direkt top geçiyor zaten ortasaha çizgisine geldiğin an.Sacha varken o açığı o kanattan kapatıyordu hızı ve 1e1i sayesinde.Bizim oynadığımız taktiği klopp'un taktiğine benzetiyorum ancak tabiki oyuncu fizik kalitesi ve yetenek farkı fazla bize göre klopp takımının.Oynadığımız taktik bizden zayıflara üstünlük sağlarken fiziksel +takım defansı iyi olan takıma karşı şansımız yok gibi şuanki kadro ve plana göre.Özellikle avrupa maçlarında tekrardan yaşayacağız bu durumu.

28 dakika , izlenir lakin Mehmet Ayan'a tahammülüm yok. Cümleye kaç tane Farsça, Arapça kelimeler bezeyerek sorular sordu acaba?

Değerli hocamızın HT röportajını izleyince iyi ki böyle bir yardımcı antrenörümüz var dedim
Nihayetinde 1.adamlar kadar 2.adamlar da önemli olmuştur hep
Mehmet Ayan denen adam konuyu hep ifb'ye getirip ortalığı karıştırmaya çalışmış, hocamız tam 1 profesyonel gibi cevap vermiş.
Bravo hocam

Dürüst adammış. Fenerde de çalıştım ama hep Galatasaraylıydım dese puan alırdı ama herkes içten içe bunun yalan olduğunu ve güvenilmez bir YA olduğunu bilirdi.

GRfd_-RWcAAaXRz

Geri
Üst Alt