- 16 Haziran 2010
- 203.902
- 155.907
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olması gereken,öbür türlü olsa forumdan teknik ekip oluştururduk onlar da forumdan 11 kurardıİrfan Saraloğlu: "Benim Fenerbahçe'de çalışmış olmam Galatasaray için de önemli. Ben takım tutmuyorum, herkesin gönlünde bir takım var. Ben çalıştığım takımı tutuyorum. Hangi takımda çalışmışsam yada oynamışsam o takıma ilgi duyuyorum."
fenerbahçe maçını galatasaray nasıl kaybetti?
irfan saraloğlu: "oyuna iyi başlamadık...
... ayrıca rakibin erken kırmızısı oyun planını bozar. avantaj gibi gözükür ama kesinlikle değildir. oyuncu eksikliği onları motive eder."
10 kişi kalan takimin rakibi daha fazla zorladığına inanıyor musunuz cidden , tamam motive vs oluyorlardı da sonuçta 1 kişi eksikler nasıl avantajlı olmayasın ki ?
Tamamen taktiksel hatadan dolayı kaybettik.Dünyanın her yerinde 20.dk 10 kişiye düşen takım %90 kaybeder.Kapanan takımlara karşı 2 yıldır herhangi bir çözüm getirilemedi.2 ortasaha ile oynuyorsun beklerin sıkıntı arkaya direkt top geçiyor zaten ortasaha çizgisine geldiğin an.Sacha varken o açığı o kanattan kapatıyordu hızı ve 1e1i sayesinde.Bizim oynadığımız taktiği klopp'un taktiğine benzetiyorum ancak tabiki oyuncu fizik kalitesi ve yetenek farkı fazla bize göre klopp takımının.Oynadığımız taktik bizden zayıflara üstünlük sağlarken fiziksel +takım defansı iyi olan takıma karşı şansımız yok gibi şuanki kadro ve plana göre.Özellikle avrupa maçlarında tekrardan yaşayacağız bu durumu.fenerbahçe maçını galatasaray nasıl kaybetti?
irfan saraloğlu: "oyuna iyi başlamadık...
... ayrıca rakibin erken kırmızısı oyun planını bozar. avantaj gibi gözükür ama kesinlikle değildir. oyuncu eksikliği onları motive eder."
10 kişi kalan takimin rakibi daha fazla zorladığına inanıyor musunuz cidden , tamam motive vs oluyorlardı da sonuçta 1 kişi eksikler nasıl avantajlı olmayasın ki ?
Dünyanın en yapmacık adamı olabilir..28 dakika , izlenir lakin Mehmet Ayan'a tahammülüm yok. Cümleye kaç tane Farsça, Arapça kelimeler bezeyerek sorular sordu acaba?
Dünyanın en yapmacık adamı olabilir..
"En büyük şansım Okan Buruk'la rastlaşmam"
İrfan Saraloğlu.
Vallahi daha oraya gelemedim, İrfan hocanın üstteki sözünü duyunca gelip yazmak istedim.İzledim mehmet ayan ın yayını röportajı yarıda kesip saçma sapan bir habere geçiyordu yayında
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi