İrfan Saraloğlu | Yardımcı Antrenör

Ben takımı yönetenin OB' den çok bu amca olduğunu düşünüyorum hissiyat tamamen.

Şamp. kutlaması için kendine ve hocaya av hazırlıyor, helal büyük taktisyen.

Yakup'a göre bırakıyormuş, emekli olacakmış sanırım.

Seviyordum ben bu herifi ya, bence işinin ehli bir hoca kendisi.

Başka yardımcı antrenörler de gelsin derken İrfan hoca gitsin diye hiç düşünmemiştim.

1778871164043.webp

Sinan temiz iş çıkarmış helal olsun. Kaliteli bi içerik üretmiş yine İrfan Hoca'mızla. Topçularla yapılan abidik kubidik yayınlardansa aklı başında doyurucu bi yayın olmuş sonunda.

Kendisiyle aslında teknik-taktik konuşulduğu bir program yapılsın çok isterim.

Bi de röportajda çok rahat değildi gerçekten dediği gibi konuşmayı göz önünde olmayı pek sevmiyor belli ki.

Bi de çok kibar adammış "izninizle" falan deyip önündeki suyu içiyor falan.

İrfan Saraloğlu: "Singo'yu 3'lüde düşündük, ikili stoperde düşündük, sağ bek olarak da düşündük. Potansiyeli yüksek, teknik ekip olarak onu çok istedik. Seyrettiğimizde ‘mutlaka alınması gerek’ diye rapor verdik. Yönetim de sağolsun isteğimizi geri çevirmedi.

Sakatlığı en uzun süren oyuncu oldu maalesef. Önemli maçlarda kullandık. Gelecek yıl ondan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum. Gelecek için daha çok genç bir oyuncu, önemli katkıları olacak." (Saha İçi)

İrfan Saraloğlu: "Singo'yu 3'lüde düşündük, ikili stoperde düşündük, sağ bek olarak da düşündük. Potansiyeli yüksek, teknik ekip olarak onu çok istedik. Seyrettiğimizde ‘mutlaka alınması gerek’ diye rapor verdik. Yönetim de sağolsun isteğimizi geri çevirmedi.

Sakatlığı en uzun süren oyuncu oldu maalesef. Önemli maçlarda kullandık. Gelecek yıl ondan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum. Gelecek için daha çok genç bir oyuncu, önemli katkıları olacak." (Saha İçi)

Stoper oynayamıyor acaba şimdi ne düşünüyorlar.

Geri
Üst Alt