İrfan Saraloğlu | Yardımcı Antrenör

Daum ve Zico'nun yardımcılığını yapmış. Onlar 2 önemli ekolün temsilcileriydi. Mutlaka etkisini görmüştür.
Fenerin iyi kadrolara sahip olup çatır çatır oynadığı yıllar. Önder Özen de vardı mesela o ekiplerde. İrfan Hoca değerli bir futbol adamı. Okan Buruk'un başarılarında pay sahibidir mutlaka.

Maç içinde, Okan Hoca ile fikir alış verişleri özlediğimiz görüntüler.

20220914_143003.jpg

Okan ın ciddi bir ekibi olması hoşuma gidiyor. Doğrudan onları aldı yanına. Arkadaşlığa, evlatçılığa bakmadan, kendi ekibi.

şu ana kadar ki performansı fenerli ajan kıvamında

Belkide iyidir ancak biz bunu bilmiyoruz

Bi röportaj verseler arada kendilerini tanıtsalar fikir sahibi olsak keşke

Ben yıllarca necatiyi uzman sandım

Bu adamın iyi antrenör olduğundan emin miyiz

Niye Erdinç Sözer kadar bir yardımcı hocamız yok
Reyz bu adam fenerli diyorlardı kendini ne kadar adayabilir acaba bize tr de bu kadar profesyonel çalışacak biri zor. Keşke tanıyan birileri anlatsa bu adamı fb den dolayı çekimserim kendisine.

Reyz bu adam fenerli diyorlardı kendini ne kadar adayabilir acaba bize tr de bu kadar profesyonel çalışacak biri zor. Keşke tanıyan birileri anlatsa bu adamı fb den dolayı çekimserim kendisine.
Ona takılmıyorum da ne cvsi var da ana yardımcı bu yani.

Erdinç, Labbadia'nın yardımcısıydı mesela.

Yardımcı hoca kalitemiz yine kötü gibi.

Okan hocanın 2-3 kez ekranlara geldiğinde kulübe de sürekli iletişim halindelerdi muhtemelen tribünde de birileri izliyor saha içine bildiriyor ideal hoca ve yardımcı ilişkisi budur tek adam olduğu zaman sıkıntı çıkıyor.

Geri
Üst Alt