İrfan Saraloğlu | Yardımcı Antrenör

fenerli adamın takımda işi yok

Ya hocam ben seni seviyorum başarılı da adamsın ama yanlış işlerle gündeme gelme nolur. Zaten Fenerbahçeli olduğun için belli bir kitle sana takmaya yer arıyor şu maçtan sonra gergin birşekilde gidip Metehan’dan kalemi alıyorsun falan. Bak yarın işler kötü giderken önüne koyacaklar bir kaç hesap ufaktan sallamış girme şu işlere ya
Ben çok takılmam bu işlere ama böylesi bir maçtan sonra bu gerginlik kalemi almalar yazmayınlar falan beni bile rahatsız etti. Tamam anladık ileride ne olacağı belli olmaz tuttuğun takımdır ama bu da değil yav fb yetkilisi kimi takılma.

3 saniyelik goruntuden adamin ne niyetle kalemi aldigini nasil cozdun? Cok zorlama olmus gibi.

Bu adam idealist bir tip. Heyecan eşiği kıytırık Fb galibiyeti değildir.

Fenerli olması da hainlik yapmadıkça umurumda değil ki çok da başarılı ve Okan Hoca ile müthiş uyumlular.

2-2’den sonra İrfan hoca elinde taktik kağıdı ile çalışırken Okan hocanın çaresizce “Bir şeyler yap” dercesine bakışı vardı.

dehlemek lazım okanı bi de öyle görelim eskortlardan kafayı kaldıramıyorlar büyük ihtimal 2 si

bi yardımcı antrenör en iyi şekilde oyuna sonradan hamlelerle test edilir heralde. kondisyona kondisyoner bakar, maç öncesi taktikten hoca sorumludur, birebir oyuncu performansları da genel toplamıdır. hoca maç içi stres ve yoğunlukla o hamlelerde sırıtabilir, eksik oyuncuyu görmeyebilir, doğru hamleyi seçmeyebilir, yardımcı antrenörün görevi o anlarda soğukkanlı kalıp başındaki hocasına yardımcı olmaktır.

bu takımın 3 yıldır maç içi hamleleri sürekli eleştiriliyor, hamleleri tartışılıyosa baş yardımcı antrenörü de kötü bir performans gösteriyor demektir. ya okan hoca irfan hocanın bütün tercihlerini kısıtlıyor ya da irfan hoca başarısız bir performans gösteriyor. bu konuda da iki taraftan biri adım atıp takımın iyiliği için kararlar almalı. şu maçta barış sol tarafta tek etkili 5 dakikasını oynayıp sürekli topla buluşurken ve yedekte 10 milyonluk bek varken, kaan oyundan çıkıp barış beke geçiyor ve kanata da 9 numara atılıyorsa yardımcı antrenör de boş yere maça çıkıyor demektir. ki aynı saçmalık tarihi jelert'in kasımpaşa maçının 2. yarısına sol kanat başlamasıyla da yazılmıştı.

hakikaten antrenör ekibi a planı biraz zora girince her şartta sınıfta kalıyor. ne bi otoriteniz ve ne de taktisyenliğiniz. sonra 1 maç a planı tutunca da anca şov yaparsınız galatasaray budur, mossad dahil herkes önümüzü kesmese asar keseriz diye.

kolormatik gözlükler hava katıyor, gözlükleri atsa Hakan Kutlu.

Bu vatandaş ne işe yarıyor acaba çok merak ediyorum.

zevk sahibi bir insan
20241108_115138.jpg

Bolu maçında paylaşım yapıyordun İrfan ağabey

Nedir bu takımın vaziyet

necati ya da selçuk gibi gerçek cimbomlu değil ki saldıralım
ifblinin biri o yüzden profdur ve işinin ehli biridir

Doğru hocamcı biri olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum 2 sezondur.

Geri
Üst Alt