Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Metehan kardeşim kalk sabah oldu uyanma zamanın geldiparam olsun barbara palvin, rihanna, scarlet johanson, eva green, kate upton, irina ile kendimi bir şatoya kapattcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan kardeşim kalk sabah oldu uyanma zamanın geldiparam olsun barbara palvin, rihanna, scarlet johanson, eva green, kate upton, irina ile kendimi bir şatoya kapattcam.
https://www.youtube.com/watch?v=51mHGhgbjIoYasin Şimşek'i yasaklayalım birkaç gün bence, bir de Yasin Şimşek ile beni karıştırmayın. Geçen birisi öyle karıştırdı ne içiyorsun falan diye, doğruyu anlatmak zaman aldı :38573:
? GSK cım anladın sen.
Hyr ben böyle de severim onu sen düşünme birader.Senin için dedim yahu. Yoksa kendimi düşündüğüm falan yok yani![]()
Tebrikler 1 adet ihraç kazandınızTamam reyiz senin icinde abanirim![]()
Bu Hatun benim olsun 100 milyar borcum olsun ulan
Bir mesaj daha atarsan onunla alakalı görevimi kötüye kullanacağımdan hiç şüphen olmasınŞu yüze itfaiye hortumu görevi yapilir.
100 milyar mı fakir misiniz lan 100 milyar neBu Hatun benim olsun 100 milyar borcum olsun ulanoyhşşşşşş
Türlü Türlü huyu Emre BelezoğluAllah belanı vermesin :asd22: Nerden buluyosun böyle şeyleri![]()
Bu Hatun benim olsun 100 milyar borcum olsun ulanoyhşşşşşş
100.000.000.000 Euro100 milyar mı fakir misiniz lan 100 milyar ne
Barbara Palvin dünyanın en overrated kadınıdır.