ırkçıların gerizekalı olması

gerizekali degil de akilsiz demek daha dogru olur

zeka ilen akil farkli kulvarlar i sais.
Katılıyorum Hitler çok zeki bir adamdı ama şerefsizin tekiydi yani milyonlarca insanı etkilemiş, tarihe damga vurmuş, dünyaya tek başına kafa tutmuş birine gerizekalı demek gerizekalılıktan başka bişey değil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam tersine,bunu söyleyen ve savunanların gerizekalı olduğunu düşündüğüm önerme.Sevmeyebilirsiniz,nefret edebilirsiniz ama kimseye gerizekalı falan diyemezsiniz.Herkes beynelmilel olmak zorunda mı?

Son düzenleme:
Bir de ırkçılığı nasıl yorumladığın önemli

Misal Selahattin Demirtaş bayraklar ile yapılan yürüyüşlerin ırkçılığı tetiklediğinden falan bahsetmiş

Böyle ota boka ırkçılık diyen geri zekalılar da olabiliyor.

Kimin geri zekalı olduğuna dair genelleştirelecek bir kavram ortaya koyamayız

Bayrak arttırmaz ırkçılığı falan ancak onun sırtını dayadığı emir aldığı terör örgütü arttırabilir

Bayraktan bile rahatsız olup hallenen bu tiplerin kendileri ırkçıdır

Sahte barış söylemleriyle de herkesi kandıramazlar

Faşistlikten,ırkçılıktan şikayet edipte her ikisinin en kralını yapanların kimler olduklarını da iyi biliyoruz ayrıca

ABD'ye gidip orada siyonist/emperyalist para babalarından emir aldıktan sonra Türkiye'ye gelip ezilen halklar muhabbeti yapanlar hiç samimi gelmiyor

Bir tek faşistler için değil, körü körüne bir oluşuma veya düşünceye bağlanmak zaten ağır mallıktır. Holiganlık gibi..

Hamza Hamzaoğlu için söylenmiş muht.

Milliyetçilik ile ırkçılık arasında kavramsal da olmaz üzere hayli fark var, milliyetçilik ortak geçmiş ortak vatandan gelen vs iken ırkçılık direk genetik yapıdan tutun damarda akan kana, saç göz rengi vs ye kadar giden bir tanım. Benim anlamadığım Türk milliyetçiliğini normal milliyetçilikten ayıran unsur nedir ? Meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın

Irkçı olmamasıdır...

Irkçilarin irkçi olmalari çok nedeni var ama gerizekali olduklarini zannetmiyorum tbfh

Bknz Hitler Adölf

132302hitler_hlarge.jpg

Son düzenleme:
Fenerlilerin gerizekalı olduğunu biliyorduk konu açmaya gerek yoktu.

milliyetçilik kastediliyorsa burada amerika, israil, çin, rusya gibi ülkeler gerizekalı kobani kantonu, kuzey kore, küba zeki çıkıyor

Sonuç olarak bir milleti diğerinden üstün görmek değil mi ?

Sonuç olarak o değil.. sen sonuç olarak öyle görüyorsun..

Ben Türk Milliyetçisiyim.. Hiçbir ırktan Türk ırkını üstün görmediğim gibi Türk ırkımı da hiçbir ırktan aşağı görmem...

Boyun eğmeyen, dünyadaki haksızlığa karşı baş gösteren bi yapımız vardır..

Uzun uzadıya bi ton örnek verilebilir bi çok örnek var..

Ama kısacık bi iki örnek vereyim..

Dünya insanlık tarihinde ilk demokrasi hareketlerinin bile yaşandığı Yunanistan'da insanlar sınıflara ayrılırken Türklerde ordu-miller anlayışı vardı.. Yani Türk milletinde hiçbir zaman tabaka anlayışı olmadı..

Hindistan'daki kast anlayışı, Çindeki prens aileleri gibi toplumu katmanlara bölen hiçbir hareket olmadı Türklerde...

Araplardaki arap milliyetçliğine dur diyen ve İslamın tüm dünyaya yayılmasını sağlayan da Türk Milliyetçileridir..

Konu basit bi konu değil..

Ama en güzeli İNSANLIK MİLLİYETÇLİĞİDİR..

Irkçılığın gerizekalılık olduğunu konuşabiliriz ama ırkçı insanlara gerizekalı diyemezsin bu konuda gerizekalıca düşünmeleri diğer konularda üstün olmalarına engel teşkil etmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt