- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Barcelonalı futbolcu Dani Alves’e maç sırasında yapılan ırkçı saldırıya karşı başlatılan ırkçılık karşıtı kampanyaya Galatasaray da destek veriyor.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue ve Drogba'ya yapılan karşı ırkçılıkları ülke menfaati deyip geçiştirip taaa ispanyadaki bir oyuncuya yapılan ırkçılağa pankart açmak . Hmm ..
aynen katiliyorum, bak Villereal nasil dunyaya rezil oldu
biz niye boyle bir kampanya baslatmadik..
Biz ne yaptik, drogbaya lutfen kardes ulke rezil olmasin diye susturduk ve karsiligini cok iyi aliyoruz. bi tff, mhk yabanci kurali ile madalya aldik
bugun bu kampanyayi biz yapsaydik fenev ikinci kez avrupa basinina rezil olacakti ve uefa ile fifanin listesine bir defa daha girecekti
Bizim yönetimimizin de suçu var ama fb yüzsüzlüğü diye bir şey de var . Villareal o muzu atan adamı 2 gün içinde buldu yüklü bir miktarda para cezası ve statlara girmeme cezası verdi . Ama fb ne yaptı ? Irkçılığı kulüp olarak savundu . 2 tane yalancı şahit buldular yok benim midem ağrıyor yok ben ameliyatlıydım falan da falan .
Ya kardeşim ameliyatlıysan , miden ağrıyorsa neden GS-fb gibi bir maça gidersin ki ? Ölmek mi istiyorsun orada ?
Hadi canın belki muz yemek istemiş olabilir anlarım ama Eboue oraya ısınmak için geldiğinde niye gözü önünde sallıyorsun ?