- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
ifm tarafıÜmraniyede nerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ifm tarafıÜmraniyede nerde
SGK'yı Asgariden yatıran firmalar, denetim veya özellikle şikayet (kötü ayrıldığı eski çalışanlar). Ciddi ceza yiyorlar, sonra mecbur SGK'yı tam yatırmaya başlıyorlar. Bu devirde hala buna yeltenen firmalarda tabi var, o da onların yürek yemiş olmaları.işinin değerli görülmemesi
personelin yaptığı işin takdir edilmemesi
özel sektöre mahkumiyet
sigorta priminden asgariden patronun maliyet düşürmesi
zam konuşurken "okumanın anlamı kalmadı - durumlar kötü" tatavaları
benim işim değil diyen ekip elemanı
neresinde tam gelip bulacak halimiz yokifm tarafı
UzaAğabey sen çok yaşlısına
Dmden bilgi verilmiştir efendimneresinde tam gelip bulacak halimiz yok

O arkadası o kadar iyi anliyorum kii. Kıdem olarak senden önce kayıt oldu ama gel gelelim sen likeları toplarken biz izlemekle yetiniyoruz.Bir de çok toksik insan var yav.
Geçen önemli bir projeyi deadline bitmeden bir kaç hafta önce bitirdim patrona sundum. Patron da herkese attığı bir mail'in içinde bana özel bir parantez açıp bana teşekkür etmiş bu konuyla ilgili.
Önceki mesajımda bahsettiğim durmadan çocuğuyla ilgili konuşan herif sonra yanıma geldi ben senden daha uzun burada çalışıyorum patron daha bir defa bile bana teşekkür etmedi dedi. Ben de şakaya vurarak demek ki işini iyi yapmıyorsun dedim bozuldu gitti.
abaza patron