GSC Anket Isco-Antony vs Asensio-Rashford

Isco-Antony vs Asensio-Rashford

• Kullanılan toplam oy
    33
Sallailer'e Cuestalar'a Jelertler'e verilen bonservis ve maaşı görünce Avrupa'da başarılı olmamamız normal.Antony'i istediğimde Manchester Unitedlı olduğumdan dolayı istiyosun diyolardı yav :D Benim ne gibi 1 kârım olabilirdi bu transferden yav :D

Devre arası bu seçeneklerden birisini alsaydık,saçma adamlara bu paraları vermeseydik çok rahat şampiyonluk.ben werner ve sterling alıp transferi kapatalım istemiştim.. 2 side gözden düştü bize gelecek profilleri.bu ligin içinden geçerdik..isco Anthony bize daha uygun sanki.isco rashford yapabilirsek daha iyi olurdu..

Anthony tam bize göreydi cidden betisi 12.likten aldı 6. Liga avrupa kupalari potasina soktu.

Sallailer'e Cuestalar'a Jelertler'e verilen bonservis ve maaşı görünce Avrupa'da başarılı olmamamız normal.Antony'i istediğimde Manchester Unitedlı olduğumdan dolayı istiyosun diyolardı yav :D Benim ne gibi 1 kârım olabilirdi bu transferden yav :D
Bir Reşfırdı getiremedin bize :D

1746442680498.webp

The Sun'ın haberine göre; Atletico Madrid, gelecek sezon için hücumda etkili bir kanat oyuncusu transfer etmek istiyor ve bu transfer için ilk öne çıkan isim kiralık olarak Real Betis'te oynayan Antony.

40-50 MİLYON EURO

Bonservisi Manchester United'da bulunan Brezilyalı oyuncu için İngiliz kulübünün 40-50 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu ifade edildi.

Sezonun ikinci devresinde Real Betis'e kiralanan 25 yaşındaki Antony çıktığı 19 maçta 7 gol 4 asistlik performans gösterdi.

Geri
Üst Alt