İshak Doğan'dan Transfer Açıklaması

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

ishak1.jpg

Kardemir Karabükspor’un tecrübeli sol bek oyuncusu ve Milli Takım oyuncusu İshak Doğan, transferi hakkında konuştu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı ve İshak Doğan üçlüsünden ikisi takıma katılmalıdır.

Emmanuel Eboue zaten gönderilecek , Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz sona erdi , elimizde bir tek elle tutulur Veysel Sarı var sağ bek için.

Sol beke gelirsek zaten Alex Telles'in alternatifi konumunda bir oyuncu yok , İshak Doğan ve Tarık Çamdal bu bölgede yer yer iyi görev yapacaktır.

Sağ bek içinse Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı'dan biri monte edip artık Galatasaray kendi Gökhan Gönül'ünü bulmalıdır.

Kimsenin ümidini kırmak istemem ama ne Tarık ne İshak ne'de Şener Özbayraklıyı alabiliriz biz.

Tarık Çamdal , Şener Özbayraklı ve İshak Doğan üçlüsünden ikisi takıma katılmalıdır.

Emmanuel Eboue zaten gönderilecek , Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz sona erdi , elimizde bir tek elle tutulur Veysel Sarı var sağ bek için.

Sol beke gelirsek zaten Alex Telles'in alternatifi konumunda bir oyuncu yok , İshak Doğan ve Tarık Çamdal bu bölgede yer yer iyi görev yapacaktır.

Sağ bek içinse Tarık Çamdal ve Şener Özbayraklı'dan biri monte edip artık Galatasaray kendi Gökhan Gönül'ünü bulmalıdır.

sadece tarık'ı alsak daha mantıklı iki bölgede de oynayabiliyor. Alex, Veysel, Tarık, Sabri 4'lüsü bize yeter. ayrıca sabri'nin bir yıllık daha sözleşmesi var.

Herkes tatildeyken Sabri floryada Prandelleyi karşıladı.Sen sözleşme bitti diyorsun :D Sakin ol reyiz bir 5 senelik sözleşme daha kapar

sadece tarık'ı alsak daha mantıklı iki bölgede de oynayabiliyor. Alex, Veysel, Tarık, Sabri 4'lüsü bize yeter. ayrıca sabri'nin bir yıllık daha sözleşmesi var.

Sabri konusunda sanırım yanlış bilgiye vakıfım , Sabri'nin sözleşmesin 25 lig maçı oynadığı takdirde uzatılır gibi bir madde vardı galiba.

Veysel çalışkan ve iyi bir oyuncu fakat tam bir sağ bekte değil , Bende Şener Özbayraklı , Tarık Çamdal , Alex Telles , Veysel Sarı dörtlüsü ile çok rahat bir sezon çıkaracağımızı düşünüyorum beklerde özellikle.

Sabri konusunda aydınlatacak birisi yok mu ?

Herkes tatildeyken Sabri floryada Prandelleyi karşıladı.Sen sözleşme bitti diyorsun :D Sakin ol reyiz bir 5 senelik sözleşme daha kapar

Böyle bir durumda söz konusu tabi , bilmiyorum Sabri geçen sezon son haftalar gerçekten iyiydi ara arada baya iyi çıkardığı maçlar oldu fakat ;

İstikrarsız bilindiği üzere 5 maç iyi 10 maç kötü oynuyor kendisi.

Şener ve İshak bize lazım olan futbolcular

bu iki ismi takımımıza kazandırmalıyız

Böyle bir durumda söz konusu tabi , bilmiyorum Sabri geçen sezon son haftalar gerçekten iyiydi ara arada baya iyi çıkardığı maçlar oldu fakat ;

İstikrarsız bilindiği üzere 5 maç iyi 10 maç kötü oynuyor kendisi.

Kulübü kapatsak kepenkleri inderen kişi Sabri olur.Öyle bir şans var herifte.Yinede Sabriyi severim ara ara iyi katkı veriyor.

Sabri konusunda sanırım yanlış bilgiye vakıfım , Sabri'nin sözleşmesin 25 lig maçı oynadığı takdirde uzatılır gibi bir madde vardı galiba.

Veysel çalışkan ve iyi bir oyuncu fakat tam bir sağ bekte değil , Bende Şener Özbayraklı , Tarık Çamdal , Alex Telles , Veysel Sarı dörtlüsü ile çok rahat bir sezon çıkaracağımızı düşünüyorum beklerde özellikle.

30 maça çıkarsa uzayacaktı sözleşmesi bir sene, ki tam da 30 maça çıktı. Yani alınırsa ideal 11'de Tarık-Alex beklerini kullanılırız. Sabri ve Veysel de alternatif olur. Hamit, Hakan seçenekleri de var. Sadece Tarık'ı alırsak yeterli olur diye düşünüyorum.

Sana Veysel Konusunu soyleyeyim Veyselden Sag bek degil On libero olur.Meloyaa Alternatif Tokat macinda eskisehir maclarinda veysel Hirsli savasan birisiydi.Veyseli tokat macinda on libero oynatmistikk ve gayette iyi oynamisti.Melo Sakatlandiginda Veysel oynar oraya.

-Tarik veya Şener

-İshak

-Sabri

-Telles

Bekleri yeterlidir bence.

Sabri şenerdende iyidir tarıktanda bundanda ama bunla mevkisi aynı değil ishak bizde ikinci salih dursun olur.Bir numarası yok izledim maçlarını bizim takımda oynayacak oyuncular değil bunlar

Zaten 1 2 transfer yapabiliriz en fazla, siz sadece beklere 2 3 tane transfer istiyorsunuz neredeyse. Ne kadar ihtiyacimiz olsa da mümkün degil.

Telles Tarik Veysel Sabri 4lusu bizim isimizi fazlasıyla görür hic degilse bu sene icin.

tarıkı alsak yeterli hem sol hem sağ bekte oynayabilir. ishak bence başarısız olur gelirse

Geri
Üst Alt