ishowspeed

Talebe göre arz oluşturuyor ve hayvan gibi paralar kazanıyor. Yayınlarında idiot rolü yapması, idiot olduğu anlamına gelmez. Hatta bence çoğunluktan akıllı bir çocuk.

Yaptığı iş para ediyorsa, doğru şeyi yapıyor demektir. Yayınları bana hitap etmiyor ama bunun hiçbir önemi yok. Para ediyorsa, devam...

Talebe göre arz oluşturuyor ve hayvan gibi paralar kazanıyor. Yayınlarında idiot rolü yapması, idiot olduğu anlamına gelmez. Hatta bence çoğunluktan akıllı bir çocuk.

Yaptığı iş para ediyorsa, doğru şeyi yapıyor demektir. Yayınları bana hitap etmiyor ama bunun hiçbir önemi yok. Para ediyorsa, devam...
Rumors suggest iShowSpeed has been offered a two-year, $600 million Twitch deal

Resim

Özellikle yemek ve restorant işlerinde şu alev çıkarmalı şovlar, abartı abartı sunum işleri falan bana böyle çok orta doğu işi geliyor ya. Şu işlerden bir sıyrılmamız lazım diye düşünüyorum şahsen.

Yok doğunun otantik ve egzotik yapısı falan... Otantik veya egzotik olmayalım bilader. Gerek yok. Sadelik iyidir.

Galata Kulesi olayı skandal.

Açıklanabilir de değil verilen intiba açısından.

En azından doğru kişiye ve yere yönlendirecek iletişimin kurulabiliyor olması lazım.

İngiliz ve Alman personele hitap eden otellerde garsonlar güvenlikler herkes en azından İngilizce bilir.

Sen globale hitap ediyorsun, oradaki taşeron şirketi de ona göre seçeceksin.

bi ben yeni tanıyorum herhalde bu herifi

Yillar once babası + 2 eskortla yaptıkları yayinla tanımistim :D Cok hızlı büyüdü, cok buyuk kitlesi var.

Ülkemize gelen tüm turistler böyle her anlarını kameraya alsa, bundan 10 kat daha beter rezil hadiseler ile karşılaşırdık. Ülkenin bir kimliği yok şu görüntülerde ancak bizim gibi vatandaşlar utanır, devlet tarafından hiç bir aksiyon alınmaz. Tek adamın getirdiği problemde budur. Kültür bakanı onlar sadece güvenlikti diye açıklama yapmış bombok bir açıklama.

o ve yanındaki personeller nasıl alındı? güvenliğin bile ingilizce bilmesi gerekir ama yani tabi ortada sadece dil bilmemesi gibi masume bir hata var. yüz kızartıcı bir durum olsa güvenlik belki Speed'e müdahale etse gene de birşey olmazdı. Kimin topriliyle orada bunu kültür bakanı bağlı olduğu mercilere sormadan bir halt yapamaz.

Rezil olmamıza sevindim çünkü cidden avrupanın hindistanıyız. Zaten tatil kentlerinde dans eden sürüngenlerde bunun ispatıydı. Ülkemizde omurga kalmadı ki ? hangi alanda omurgalıyız ki? kuzey kore olsak en azında ülkeye kimse giremez böyle rezilliklerimizde görünmezdi baya sirk gibi şu an.

Geri
Üst Alt