Işid'den Hollywood Kalitesinde Kobani Klibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanki işid sadece pkk ile savaşıyor gibi göstermek kadar aptalca bir düşünce olamaz adamlar kiminle savaştıklarını bile bilmiyorlardır yarın antep olur öbür gün istanbulda bomba patlatırlar
asıl komik olanı birini işidi destekledi diye eleştirmekle pkklı damgası yemek bu algıdan kurtulmazsak daha çok yakıp yıkmak olur
Sordum eğer öyleysen büyük yanlış içinde olduğunu söylemek için.
Çünkü pkk en büyük tezgahı kürt insanlar üzerinde kuruyor bunu artık insanların birbirine anlatması gerek.
Ötekileştirme amacıyla söylemedim.

askerler veya emniyet´in listesinde pkk terör örgütüdür ama isid o listeye dahil olmadigindan dolayi ayni olduklarini söyleyemezsin..ha sana bana göre öyle olabilir ama akp hükümeti isid´i terör örgütü olarak görmüyor..

pkk nın askerlerımızı sehıt etmesıne tek yorum yapmayanlar ışd konusunda bülbül olmuş.sen ışidı eleştırde önce sehıtlerımız ıçın 2 kelam ett.

Ya IŞİD'ın 1 tane videosu vardı adam arabanın camından çıkarmış keleşi önüne geleni tarıyor Call Of Duty oynar gibi. Kimle savaştıklarını bilmiyorlar bence de. Pkk'lı öldürmesi iyi diyoruz tamam güldük eğlendikte dibe dayandılar bizim. Sırada biz varız. Desteklemek saçma bu herifleri. Ağır şuur kayıbı var bunlarda.

PKK'yı da IŞİD'i destekleyenlerin de 7 ceddine sövmek akıl sınırları içinde olur mu arklar?

İsrail farklı bişey yapıyor sanki o zaman nerdeydi bu kadar millet ne kadar pkklı ölürse o kadar sevinirim arkadaş allah hepsinin belasını versin

IŞİD ve Pkk'nın o bölgelerde ki halkların kendi iradesiyle kurulduğuna inanan var mı?
Çünkü böyle örgütler kurmak 3-5 kişi toplanıp hadi örgüt kuruyoruz demesi gibi bir şey değil.
O kadar silah o kadar mühimmat bunları bölge halklarının kendi imkanlarıyla bulması imkansız.
Bunları kuranda itekleyende CIA ve Mossad başka ihtimal yok.
Yani bu iki örgütün kan emici emperyalist ve siyonist çıkarlardan başka amaçları yok.
Tasmalarını bunlar kontrol ediyor dolayısıyla ülkemiz için ikisi de büyük tehdit.

Aha biri daha ceza yedi.

Çok harikasın huh
1 numarasın huh
En azılı teröriste 11 basarsın huh
Hiç kimsede yok huh
Böyle bir dawla huh
El Bağdadi koyunca da hopluyor dünya

Hevallerin turkmenlerin canini bukadar onemsemesi gozlerimi yasartti. Ama ayni kisiler turkmenlerin turkiye sinirindan geri cevrilmesine ölü taklidi yapti. Iraktaki ve sureyedeki toplam 6-7 milyon civarindaki turkmen soydasimiz turkiyeye yerlesse ozellikle dogu bolgesine yayilip oradaki turk nufusunu dengelese sevgi pitirciklari birden alien olur.

Bu konuyu müsadenizle hak ettigi yere aliyorum. Birbirimizi kirmaya degmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt