Işid'den Hollywood Kalitesinde Kobani Klibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilelebet forumu isgal etmis el kaidecilerin isise dogru kayista bulunmalari kimseyi sasirtmamasi gereken bir vaziyeddir

ABD'nin ''Büyük İsrail'' oyuncağından ABD yapımı kalitesinde bir klip :D

PKK bizim için neyse IŞİD de odur. İkisi de düşmandır.
Şuanda orada dönenler bir tiyatrodan ibarettir.
İkisi de BOP uşağı aynı bizim Tayyip amca gibi.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Isid'i ovmek ile Pkk'yi ovmek arasinda bir fark yok. Amaclari, yollari farkli olsa da ozu bir. Boyle teror sevdalilarini aramizda barindirmamak dogru bir davranis olur.

önce işidi destekleyen adama soracaksın bunu sonra samimiyetine inanırım
Pkk'lıları öldürdüğü için destekliyorum demiş sen de kızmışsın ondan sordum.
Ayrıca Işid'in desteklenmesi bana göre yanlış asla masum insanları öldüren bir oluşumu desteklemem.
Pkk gibi bop projesinin bir taşeronu çünkü Işid

Biri burda pkkya aslanlarım derse herkes ana avrat söver direk ihraç alır normal olarak peki işide aynı şekilde sempati besleyip desteklemek neden aynı tepkiyi almıyor ikiside türkiyenin terörist ilan ettiği örgüt değil mi ki işidi anlatmaya gerek yok daha 2 hafta önce türkmenleri katledip kadınlarına tecavüz edip sattılar bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen yarın seni de sokar

Biri burda pkkya aslanlarım derse herkes ana avrat söver direk ihraç alır normal olarak peki işide aynı şekilde sempati besleyip desteklemek neden aynı tepkiyi almıyor ikiside türkiyenin terörist ilan ettiği örgüt değil mi ki işidi anlatmaya gerek yok daha 2 hafta önce türkmenleri katledip kadınlarına tecavüz edip sattılar bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen yarın seni de sokar
Işid'in desteklenmesi elbette ki çok yanlış elbette ki çok saçma.
Ama bunda pkk'nın cok büyük payı var son yakıp yıkması ve sürekli askerleri şehit etmesinden dolayı bazı insanlar öyle diyor olabilir.
Nedeni ne olursa olsun yine de yanlış tabi.

Işid'in desteklenmesi elbette ki çok yanlış elbette ki çok saçma.
Ama bunda pkk'nın cok büyük payı var son yakıp yıkması ve sürekli askerleri şehit etmesinden dolayı bazı insanlar öyle diyor olabilir.
Nedeni ne olursa olsun yine de yanlış tabi.
sanki işid sadece pkk ile savaşıyor gibi göstermek kadar aptalca bir düşünce olamaz adamlar kiminle savaştıklarını bile bilmiyorlardır yarın antep olur öbür gün istanbulda bomba patlatırlar
asıl komik olanı birini işidi destekledi diye eleştirmekle pkklı damgası yemek bu algıdan kurtulmazsak daha çok yakıp yıkmak olur

pkk lıları kahbece sıvıl 20 yasında mehmetcıgı sehıt ederken göruyoruz.kobanı de görmek ısterız yandaslarıyla bırlıkte.

BOB PROJESI NEdir
1546.jpg

Isid in Türkiye ye fayda saglayacagini zannedenler var:) Hayret bir sey ya. Arkadas senin 700 bin kisilik ordunun pkk ile mücadele için isid e ihtiyaci yok. siyasi iradeye ihtiyaci var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt