Adam ne anlatıyor videoda bilenler bizi aydınlatabilirse seviniriz...
"Kobani düştü" demiş özetle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ne anlatıyor videoda bilenler bizi aydınlatabilirse seviniriz...
önce işidi destekleyen adama soracaksın bunu sonra samimiyetine inanırımpkk'lı mısın?
Işid'i desteklemiyorum ama merak ettim![]()
Pkk'lıları öldürdüğü için destekliyorum demiş sen de kızmışsın ondan sordum.önce işidi destekleyen adama soracaksın bunu sonra samimiyetine inanırım
önce işidi destekleyen adama soracaksın bunu sonra samimiyetine inanırım
Işid'in desteklenmesi elbette ki çok yanlış elbette ki çok saçma.Biri burda pkkya aslanlarım derse herkes ana avrat söver direk ihraç alır normal olarak peki işide aynı şekilde sempati besleyip desteklemek neden aynı tepkiyi almıyor ikiside türkiyenin terörist ilan ettiği örgüt değil mi ki işidi anlatmaya gerek yok daha 2 hafta önce türkmenleri katledip kadınlarına tecavüz edip sattılar bana dokunmayan yılan bin yaşasın dersen yarın seni de sokar
Legalise marihuana.BOB PROJESI NEdir
Buyuk ortadogu projesiBOB PROJESI NEdir
sanki işid sadece pkk ile savaşıyor gibi göstermek kadar aptalca bir düşünce olamaz adamlar kiminle savaştıklarını bile bilmiyorlardır yarın antep olur öbür gün istanbulda bomba patlatırlarIşid'in desteklenmesi elbette ki çok yanlış elbette ki çok saçma.
Ama bunda pkk'nın cok büyük payı var son yakıp yıkması ve sürekli askerleri şehit etmesinden dolayı bazı insanlar öyle diyor olabilir.
Nedeni ne olursa olsun yine de yanlış tabi.
Buyuk ortadogu projesi
Bir almancidan ders aldin
Bence yasama daha fazla cnm
~tap
BOB PROJESI NEdir