Nevriye, Matovic asla el üstü falan sokamaz tüm şutları bomboş, ayakları zaten çok yavaş olduğu için asla da kendi şutlarını yaratamazlar. Zaten 2 yıldır toplasan 5 tane bu tarz şut atmamışlardır, tek yaptıkları boş şut. Sürekli el göster tek şut atmadan tamamlarlar maçı. Fowles'ın görevi kısalar değil Matovic ne olursa olsun çıkıp onları savunmalı ama ben zaten Sylvia'yı eleştirmiyorum bu takımda kimsenin doğru savunma yapmadığını söylüyorum.
Işıl'ın Moskova'ya gideceği var, ben herhangi bir siteden de görmedim Gsbaskette de görmedim 1 aydan uzun sürelik bir mevzu bu, olayı da buradan değil Spartak tarafından biliyorum zaten. Önder Çiçekoğlu veya başka biri hakkında ne söyleyecekseniz gidip erkek gibi orada söyleyeceksiniz orada burada yazıp da insanlara iftira atmak kolay adam olan orada söyler. Gsbasketteki için de durum bu Alisamiyen.net'deki içinde bu.
Gsbasket'te Işıl konusunda tam 50 sayfa var yarısından fazlası eleştri ama mesajlar olduğu gibi duruyor. Doğru düzgün tek kellime edemeden hakaret eden ya da alay edenler hakettiği cezayı alıyor, sonra Işıl'a laf söyletmiyorsunuz diye yaygara çıkarıyor.