Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

onur anlıyorum sbs stresi falan zor ama yapma güzel kardeşim,kendine yazık ediyosun. :(

olm ben de girdim zamanında,bizim zamanımızda oks'ydi ama olsun

Murat sen ne anlarsın kanka, adamın lafının üstüne laf etme o bir fenomen. :sad007:

Lebron james serkan kurtuluştan daha yeteneklidir mesela.Bir basketbolcu ve futbolcunun sporculuk kalitesi olarak kıyaslanmasına neden bu kadar şaşırdınız ki?

Ulan 2 gün sonra deplasmanda maç kazandırsa ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Antalya deplasmanında takımı sabote eden kendini bilmezlerden farkınız yok. Adam gelmiş tamam şampiyon sen kazandın diyor ya.

Ayrıca son pozisyonda bence Işıl'ın gram hatası yoktur. Son 3 saniye kala Catchings'ten dengesiz pas aldı biz dahil oda anlamadı steps oldu. Bu takım bu kadar insanı rezil edecek inanıyorum.

Kim ISIL mi deplasmanda mac kazandiracak bize ? Suanki hali ile ?

Ulan 2 gün sonra deplasmanda maç kazandırsa ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Antalya deplasmanında takımı sabote eden kendini bilmezlerden farkınız yok. Adam gelmiş tamam şampiyon sen kazandın diyor ya.

Ayrıca son pozisyonda bence Işıl'ın gram hatası yoktur. Son 3 saniye kala Catchings'ten dengesiz pas aldı biz dahil oda anlamadı steps oldu. Bu takım bu kadar insanı rezil edecek inanıyorum.

Üslubuna dikkat edersen iyi olur.

Benim derdim kadroda Işıl'ın alternatifinin olmayışı.Bu maçta berbat oynadı,maçın genelinden bahsediyorum.Yani son saniyedeki hatasından değil.

İnşallah diğer maçlarda toparlar.

Şaşırmadık, kaale alsak şaşırırdık.

Işıl alben ile maç nasıl verilir.Lesson number one

Üslubuna dikkat edersen iyi olur.

Benim derdim kadroda Işıl'ın alternatifinin olmayışı.Bu maçta berbat oynadı,maçın genelinden bahsediyorum.Yani son saniyedeki hatasından değil.

İnşallah diğer maçlarda toparlar.

Ortaya konuştum niye alındın ki bu kadar üstüne.

Geri
Üst Alt