Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Işılı birebir tanırım, karakter olarak süper bi insan ve yine birde skor taraftarlığı yapıyorsunuz. Işıl hasta .. Sadece bukadar söyliyeyim, yine de takımını yanlız bırakmadan oynuyor. Bu takım Avrupa'da kupa kazanırken IŞIL sayesinde kazandı. Ozamanlar ışıl bir numaraydı gözünüzde... ayıp ayıp

Lütfen taraftar profilimizi değiştirelim. Hep yanılgı içindeyiz.

Selam söyle

Basketbolda yabancı sınırlamasını kaldırmaktan bahsederken bizim yönetim tam aksine inmesini talep ediyor. Biz bu zihniyetle zaten Işıl'a gerek kalmadan kaybediyoruz. Işıl bencede Arda ve Sabri türevlerinden ama Işıl'dan önce inanın daha cok mesele var halledilmesi gereken.

Işıl iyi oyun kurucu diyenle Aykut iyi hoca diyenin kafası aynı.Rakip takım taraftarı senin bir elemanın varlığını sevinçle karşılıyor.O zaman Işıl için hala nasıl iyi diyenler var? Biz Aykut Kocamanın varlığından ne kadar memnunsak Fenerlilerde Işıldan o derece memnun.Siz iyi Galatasaraylıymış zırvalarıyla kendinizi kandırmaya devam edin üst üste 10. şampiyonluğu da alır Fenerbahçe bayan basketbolda

Artık kaybedeceksek bile başka isimlerle kaybedelim.Her sene aynı film

artık birsel de eski performansında değil, ışıl 10 üzerinden 2 ise birsel 3.5-4 dür..artık ışıldan kurtulup iyi bir yabancı guard la 30-35 dk arası performans almak lazım..yedeğede ceyhandan asena alınır ışıl dan 10 kat yürekli bir kız valla.

Bu kız kaybetmeye alıştı bence. :lol:

baskette hastaymis oynamasin diye bisey yok zaten hastaligi yuzunden kotu oynuyosa az dakika alir kekeler

sneye takımda kalmalı türk oyuncu yokken çok degerli. yazın şut çalıştımı tamamdır ok

artık birsel de eski performansında değil, ışıl 10 üzerinden 2 ise birsel 3.5-4 dür..artık ışıldan kurtulup iyi bir yabancı guard la 30-35 dk arası performans almak lazım..yedeğede ceyhandan asena alınır ışıl dan 10 kat yürekli bir kız valla.

yav işildan niye kurtuluyon işil yabancimi:D yedek olamiyormu bu. birde demişsinki işil 10da 2 yse birsel 4 tür diye. emin ol işil son maöi saymazsak birselden daha iyi oynamiştir. birsel berbat ötesi oynuyor.:yenieek:

bu arada kurtulmak derken yedek kalsin diyorsan lafim yok:ayatollah:

benim düşüncem bu ..ben artık bu takımda artık yeri olmadığını düşünüyorum ..güya galatasaraylı , seyiricin en iyi dostu fakat bakın bakalım milli takımdaki perrformansını hiç göstermişmi kendi takımında..

yav işildan niye kurtuluyon işil yabancimi:D yedek olamiyormu bu. birde demişsinki işil 10da 2 yse birsel 4 tür diye. emin ol işil son maöi saymazsak birselden daha iyi oynamiştir. birsel berbat ötesi oynuyor.:yenieek:

Bu ülkede en iyi yerli guard Birsel ondan sonra Işıl. Gerisini sen düşün. Yok abicim kimi oynatacaksın orada? Oraya bize level atlatacak, Işıl'ın sürelerini azaltacak yabancı oyuncu alamıyoruz. En iyileri de UMMC ve diğer ekol takımlarda. Alabildiklerimiz anca Harding gibileri işte. Whalen gibi bir oyuncu vardı elimizde ama onu da kaçırdık maalesef. İyi yerlilerin Fener'de olmasından dolayı onlar bizden daha rahatlar transferde. Kabak sadece neden bu kadının başına patlıyor her maçtan sonra?

Renktaş takımın kaptanı ve oyun kurucusu ışıl ama oynadığı oyunla takımı sürekli kötü yönetiyor sürekli pas hatası yapıyor neredeyse hiç sayı atmıyor sadece bu maç 3 tane boş 3 lük kaçırdı adamlar savunmuyorlar bile şutunu bundan daha kötü bir şey olabilir mi :D

Oynamasın demiyorum ama rotasyon diye bir şey var neden sürekli bu kız oynuyor ve kaç yıldır bu böyle. Whalenin kaçması zaten çok büyük iş bilmezlik artık şu takıma birinin el atması lazım.

Bence suç ışıldan çok hocada çok takip etmiyorum bayan basketi ama zaten bu kadroyla finale gelmemesi başarısızlıktı bunun yanında böyle bir maç ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi.

benim düşüncem bu ..ben artık bu takımda artık yeri olmadığını düşünüyorum ..güya galatasaraylı , seyiricin en iyi dostu fakat bakın bakalım milli takımdaki perrformansını hiç göstermişmi kendi takımında..

türk oyuncu fişkirmiyor renktaş bu ülkede. yedek olarak gayet kalabilir. 40 dakika oyunda kalirsa sapitmasi normal. işil zaten bozan bir guard defansi iyi. sakatlanmadan önce hücumuda iyiydi. bende ilk 5 oynasin demiyorum zaten. ama işil bu takimdan gitmez. iyi oyuncular filan olsa ozmaan sana katilirdim.:yenieek:

Yanlış hatırlamıyorsam 2006-07 sezonundan beri Işıl'la kaybediyoruz. Bugün yıl oldu 2013. Biz 6 sene boyunca bu kızı kesebilecek bir yerli yetiştiremiyor veya yerine elit seviyede yabancı oyuncu alamıyorsak, alırkende komik bir şekilde kaybediyorsak sorunu sadece Işıl'da aramayacaz demektir.

Futbol takımı 2010-11 sezonunda tarihinin en kötü günlerini yaşarken 1 yıl sonra başta ''yönetim'' olmak üzere teknik kadro ve futbolcuların yenilenmesiyle nasıl evrim gecirdiğini gördük. Burda işimiz o kadar zor da değil. Yönetimi yenileyin. Teknik kadro kalsın. Takım kadrosunda revizyona gidin. Ondan sonra Işıl bile engelleyemez şampiyonluklarımızı.

tamam senin dediğin gibi olsun..seneye yine burda tartışırız o zaman performansını..

türk oyuncu fişkirmiyor renktaş bu ülkede. yedek olarak gayet kalabilir. 40 dakika oyunda kalirsa sapitmasi normal. işil zaten bozan bir guard defansi iyi. sakatlanmadan önce hücumuda iyiydi. bende ilk 5 oynasin demiyorum zaten. ama işil bu takimdan gitmez. iyi oyuncular filan olsa ozmaan sana katilirdim.:yenieek:

Işılı birebir tanırım, karakter olarak süper bi insan ve yine birde skor taraftarlığı yapıyorsunuz. Işıl hasta .. Sadece bukadar söyliyeyim, yine de takımını yanlız bırakmadan oynuyor. Bu takım Avrupa'da kupa kazanırken IŞIL sayesinde kazandı. Ozamanlar ışıl bir numaraydı gözünüzde... ayıp ayıp

Lütfen taraftar profilimizi değiştirelim. Hep yanılgı içindeyiz.

images

Adam gibi transfer stratejisi, kadro planlaması yaparsan şampiyon her türlü olursun. Işıl mışıl konuşulmaz ondan sonra. Al Türk statüsündeki Hollingsworth'u, yabancı alırsın o zaman guard pozisyonuna. Bunun gibi planlamayı vs. yapacak kişi kim? Murat Özyer. Bu herifleri temizlemezsen o zaman hayatta kupa mupa alamazsın.

Whalen (gitmeseydi) - Augustus - Şaziye - Sancho - Hollingsworth

Kısa rotasyonu: (Işıl-Yasemen-Özge-Alba)

Uzun rotasyonu: (Nevriye-Bahar-Sylvia)

Şu kadroyu kurmak çok zor olmasa gerek. Bu kadroyla şampiyon olamazsak ayıp olur. Adam gibi transfer stratejisiyle Işıl mışıl kalmaz ortada.

Vala bugünkü maç dışında bugünkü maçta da hatalar oldu ama serinin en can alıcı noktalrında çok kritik vahim hakem hataları oldu buralara çok izlenmiyor diye aziz mutlaka yükleniyordur serinni kaderiyle çok oynandı.

Geri
Üst Alt