Işıl Alben | Genel Koordinatör

Cevap: #10 Işıl Alben | KAPTAN

Kaybetmeye alışmış bir kere.

Seriyi 2-2 yaptığımız maç sonunda öyle bir açıklama yapyorki sanırsın 2-0.Şansımız var diyor.

Adam gibi transfer stratejisi, kadro planlaması yaparsan şampiyon her türlü olursun. Işıl mışıl konuşulmaz ondan sonra. Al Türk statüsündeki Hollingsworth'u, yabancı alırsın o zaman guard pozisyonuna. Bunun gibi planlamayı vs. yapacak kişi kim? Murat Özyer. Bu herifleri temizlemezsen o zaman hayatta kupa mupa alamazsın.

Whalen (gitmeseydi) - Augustus - Şaziye - Sancho - Hollingsworth

Kısa rotasyonu: (Işıl-Yasemen-Özge-Alba)

Uzun rotasyonu: (Nevriye-Bahar-Sylvia)

Şu kadroyu kurmak çok zor olmasa gerek. Bu kadroyla şampiyon olamazsak ayıp olur. Adam gibi transfer stratejisiyle Işıl mışıl kalmaz ortada.

hollingsword fenerle anlaşti. bizde grudayla anlaşmak üzereyiz. fowles seneye olmaz. dedigin takimda zaten 3 amerikali var. sue birdü ikna edebilsek keşke:yenieek:

hollingsword fenerle anlaşti. bizde grudayla anlaşmak üzereyiz. fowles seneye olmaz. dedigin takimda zaten 3 amerikali var. sue birdü ikna edebilsek keşke:yenieek:

O daha belli değil de gözünü açacaksın işte. Adamlar erkenden davranmışlar ve Türk statüsünde Hollingsworth'u almışlar. Grudu mruda hikaye. Gelse ne olur yine aynı terane. Bu takımda Taurasi falan da geldi, sonuç yine sıfır. Fowles seneye olur güzel de olur neden olmasın? Bu sene babası öldü ve biraz moralman ve oyun olarak düştü. Seneye bambaşka bir Fowles neden olmasın?

O daha belli değil de gözünü açacaksın işte. Adamlar erkenden davranmışlar ve Türk statüsünde Hollingsworth'u almışlar. Grudu mruda hikaye. Gelse ne olur yine aynı terane. Bu takımda Taurasi falan da geldi, sonuç yine sıfır. Fowles seneye olur güzel de olur neden olmasın? Bu sene babası öldü ve biraz moralman ve oyun olarak düştü. Seneye bambaşka bir Fowles neden olmasın?

bence fowles münkünse olmasin. şutu olan uzun oyuncular önemli. fowles babasi ölmedende iyi degildi. ve hocayla sorunlari var. sanmiyorum kalacagini. her türlü grudayi tercih ederim.:yenieek:

bence fowles münkünse olmasin. şutu olan uzun oyuncular önemli. fowles babasi ölmedende iyi degildi. ve hocayla sorunlari var. sanmiyorum kalacagini. her türlü grudayi tercih ederim.:yenieek:

fowlesın kötü olmasının sebebi onu besleyen yok bu sene,geçen sene ortalama 25 sayı 15 ribaund alıyodu taurasi faktörü vardı tabikide ama grudada müthiş oyuncu fakat ekaterinburg bırakmaz

fowlesın kötü olmasının sebebi onu besleyen yok bu sene,geçen sene ortalama 25 sayı 15 ribaund alıyodu taurasi faktörü vardı tabikide ama grudada müthiş oyuncu fakat ekaterinburg bırakmaz

GS baskETTE almişiz gibi bir hava vardi. onunla ilgileniyoruz. fowlese gelince biz zaten hiçbir zaman kullanamdik onu ama geçen seneler ona ragmen dagitiyordu fenerin pota altini. şimdi umursamaz gibi davraniyor. babasinin ölümünden öncede. şutu olan uzun oyuncular daha makbul. tabi bu benim fikrim. hocada onunla iyidegil durumu.

GS baskETTE almişiz gibi bir hava vardi. onunla ilgileniyoruz. fowlese gelince biz zaten hiçbir zaman kullanamdik onu ama geçen seneler ona ragmen dagitiyordu fenerin pota altini. şimdi umursamaz gibi davraniyor. babasinin ölümünden öncede. şutu olan uzun oyuncular daha makbul. tabi bu benim fikrim. hocada onunla iyidegil durumu.

Fowles ayrılır bu sene büyük ihtimal ama Grudayı alırsak çok büyük iş yaparız inşallah doğrudur

Gruda UMMC ile sözleşme uzattı. Kendisi açıkladı. :yenieek:

bu kiz 1.5 senedir iyi oynuyor. hemde hiç çikmadan oynuyor. dün yürüyemiyordu son saniyelerde. ama 3 lügü atti. 1.5 senedir övülen birselden daha iyi oynuyor. fenerliler birsele sallamaya başladi. iyi oluncada hakkini verelim bu kizin. yanina birini almaliyiz.

dün maçin mvp si oldu. 15 sayi 5 ribaund 3 asist. tebrikler kaptan
claps.gif

Ben kaptana her zaman güvendim. Kötü oynadığında da, iyi oynadığında da hep arkasındaydım. Dün oynadığı basketbolla da ona güvenmekte ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdi. Müthiş bir karakter koydu sahaya. 40 dakika oyunda kaldı ve Takımı bir maestro gibi yönetti. Attığı 15 sayı ve yaptığı asistler galibiyetimizde kilit rol oynadı. Kötü oynadığı maçlarda, bir kere bile bu takımın maçını izlemeyenlerin kendisine yaptığı tutarsızca eleştirilere bir son verilmeli artık. Kaptan her zaman Galatasaray için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunu göremeyenler bu şubeyi kapanmış farz etsin.

Buradan şube yöneticilerine de bir seslenelim. Sezon sonunda bunca emeğin heba olmaması için mutlaka transfer yapılmalı. Fenerbahçe'nin elinde geniş bir rotasyon var. Final serisinde muhtemel bir Fenerbahçe eşleşmesinde maçın sonunu getiremedik vs. vs. bahanelerin arkasına sığınmamamız için bu kesinlikle gerekiyor. Esra Şencebe'nin verimsizliği bütün yükün Işıl'a binmesine neden oluyor ve Işıl'ın oyundan düştüğü anlarda arkasında yeterli bir oyuncu olmadığı için dar rotasyonda eklenince işin içine çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Avrupalı bir guard transferi bu sıkıntımızı giderebilir. Umarım gerekli hamleler yapılır.

Kaptan dün Ceyhan maçında 29 dakika süre alıp, 10 sayı, 4 ribaund, 5 asistle oynadı. Maça gitmişken doğum gününü de kutladık. Bir iki kelime konuşma şansımız oldu. Teşekkür etti, sorduğumuz sorulara çok içten cevaplar verdi. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.

seneye yabancı kuraklı değişmeyecekse gitmesi demek iyice bütçe düşürüyoruz demektir..

Geri
Üst Alt