Işıl Alben | Genel Koordinatör

Bye bye. Hizmetleri için tşkrl ama yetersiz kalıyordu, baya hemde.

Seneye büyük ihtimalle Rusya'ya gidecekmiş. İnşallah bu sene ligi kazanırız da, gidecekse de iyi bir şekilde ayrılırız kaptanla.

ışıl giderse çok birşey değişeceğini zannetmiyorum bu takımın yıllardır 1 numara sıkıntısı var seneye adam gibi yabancı getirsinler ışılı hatırlamayız bile

şutu olmayan 1 numarayı hiç bir zaman aramam birselde ışıldan farklı değil ikiside beş para etmez

En iyi yerli oyuncumuz, tartismasiz. Hatta baska yerlimiz yok desek yeridir. Bukadar kötü yerliler ve dar rotasyona ragmen finaldeyiz..

Artık gitmezsin kaptan, lütfenn..

Türk oyuncu havuzu bu kadar darken Kaptanı, en iyi yerli oyuncumuzu göndermek büyük hata olur. Yerine gelecek oyuncuyu da kimse her maç 40 dakika oynatamaz. Bugünkü oyununu görenler de anlamıştır umarım böyle bir oyuncuyu kaybetmememiz gerektiğini. Ben Işıl'ın söz konusu Galatasaray iken parayı dert edeceğini düşünmüyorum. Seneye de bizimle olur inşallah kaptan..

Böyle hep oynasa keşke ama nerdeeee

40 yılda bende bir kadın basketciyi eleştirdim oda tak diye tokatı vurdu bana ya neyse :DD

Daha çok eleştireyim bari bundan sonra

abi bende eleştiryordumda 2 sene önceydi:D eleştirebilirsin tabi o sorun degil. işil iyi oynamadi berbatti diyebiliriz. sen yetersiz dedigin için böyle söyledim. hep oyunda nefes bile almiyor. yaninda dinlnecegi bir guard olsa daha iyisini yapar. şutu iyi olmayabilir fazla ama iyi oyun kurmakta önemli.:)

Daha fazla surenin yaninda getirdigi daha fazla sorumluluk kendisine ciddi katki verdi. Onceden pas verirken sinir eder, sut atmaktan korkardi. Simdi nispeten daha iyi.

Tapatalk

Galatasaray’ın milli oyun kurucusu Işıl Alben, son dönemde çıkan transfer dedikoduları ile ilgili açıklama yaptı.

Başarılı oyun kurucu, Rus takımı ile anlaştığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını kaydederek,”Önümüzde çok önemli bir kupa hedefimiz var. Bütün motivasyonum ve düşüncem Galatasaray’ın başarısı için. Gelecek sezona uzun zaman var. Bakalım bekleyip göreceğiz” dedi.

Işıl Alben: “Herhangi Bir Takım ile Anlaşmadım” | Just Women's Basketball

Sana helal olsun be kızım. Herkese koydun bugün herkese. Maçın yıldızısın. Helal olsun.

Geri
Üst Alt