Işıl Alben | Genel Koordinatör

Isıl Alben‏ @isilalben10 38 dk.
1f428.png
1f49b.png
2764.png
1f945.png

DFqKoytWsAA5LGS.jpg

Ne kadar terbiyesiz adamlar var burada,
Armanın en karakterli Kaptanına söyledikleriniz için utanmalısınız.

Instagramda Arda'yi takibi birakmis

oyun olarak bitik durumda ama bu hareketlerle yine sevgimi kazandı.

Muslera ile birlikte Insta dan ardayı takipten çıkarmışlar. Kaptan gibi kaptan.

Zamanında Arda ve Işıl evlensin diyorduk taraftar olarak. Nerden nereye. :) Işıl çok esaslı kız çıktı, o ayrı tabi.

Işıl'ın billurlarının Arda'dan ağır gelecegi konusunda hemfikiriz ?

Maçı seyrettiniz mi , niye yenildik fikriniz var mı , GALATASARAY'ın Metin OKTAY'dan sonra en büyük KAPTAN'ına haybeye sallıyosunuz , ben salondaydım mağlubiyetin baş sorumlusu maalesef Marina koç , siz KAPTAN'dan ne istiyorsunuz ? Parasever arda efendiye bir zamanlar methiyeler düzülen Takımımızda gerçek bir KAPTANLIK ve GALATASARAY 'lılık gösteren IŞIL' a laf söylemeden önce bir daha düşünün lütfen , ki bence Kadın basket takımımız bu haftadan itibaren bambaşka sonuçlar alacak inşallah hep beraber göreceğiz,tüm renkdaşlarımıza sevgiler saygılar, biz birlikte GALATASARAY'ız.

Maçı seyrettiniz mi , niye yenildik fikriniz var mı , GALATASARAY'ın Metin OKTAY'dan sonra en büyük KAPTAN'ına haybeye sallıyosunuz , ben salondaydım mağlubiyetin baş sorumlusu maalesef Marina koç , siz KAPTAN'dan ne istiyorsunuz ? Parasever arda efendiye bir zamanlar methiyeler düzülen Takımımızda gerçek bir KAPTANLIK ve GALATASARAY 'lılık gösteren IŞIL' a laf söylemeden önce bir daha düşünün lütfen , ki bence Kadın basket takımımız bu haftadan itibaren bambaşka sonuçlar alacak inşallah hep beraber göreceğiz,tüm renkdaşlarımıza sevgiler saygılar, biz birlikte GALATASARAY'ız.

Renktaş Quigley niye oynamadı bilgin var mı, sakatlık mı yoksa yabancı sınırına mı takıldı?

Geri
Üst Alt