Işıl Alben'den Veda Mektubu

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye

10458378_10152580821129265_895277537826863391_n.jpg

Ayrılık da Sevdaya Dahil

Bilindiği üzere, 2014-15 sezonunda, kariyerime Rusya’nın Dynamo Kursk takımında devam edeceğim. Öncelikle 7 yıldır büyük bir gurur ve mutlulukla taşıdığım Galatasaray formasından, bir süreliğine dahi olsa, ayrılmanın benim için ne kadar zor olduğunun bilinmesini isterim.

Bugün, Işıl Alben olarak Galatasaray’dan sadece parke üzerinde ayrılıyorum. Bu ayrılığın asla bir veda olmadığından, kulübümün kapıları bana açık olduğu sürece parçalıyı gururla tekrar taşıyacağımdan ve kariyerimi Galatasaray kaptanı olarak sonlandıracağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kalbimdeki Galatasaray aşkının sonsuza kadar nereye gidersem benimle birlikte olacağını, Galatasaray’lı olmanın gururunu ve büyük Galatasaray taraftarının bir parçası olmanın mutluluğunu hiçbir şeye değişmeyeceğimi belirtmek isterim.

Gerek 7 yıl boyunca, gerekse yaşanan son süreçte bana destek olan ve büyük ilgi gösteren tüm Galatasaray camiasına şükranlarımı sunarım.

Işıl Alben

Her şey iyi güzelde,gidenlerin bizi emeklilik yeri olarak görmesi,garanti kapı olarak görmesi gelecek adına hiç iyi değil.

Emekleri için teşekkür eder,yolunun açık olmasını dilerim kaptana.

güle güle asi ruh. seneye bizimlesin. yolun açik olsun. metin oktay ruhu taşiyan birisin benim için. sorumlulugu almadiginda eleştisemde bu iyi oyuncu oldugunu bildigim içindi.

En azından yetiştirip milyon eurolar verip sonrada arkamızdan cahil cahil konusan futbolcularımızdan daha 'adamsın' kaptan..

Görüşeceğiz kaptan.

Her şey iyi güzelde,gidenlerin bizi emeklilik yeri olarak görmesi,garanti kapı olarak görmesi gelecek adına hiç iyi değil.

Emekleri için teşekkür eder,yolunun açık olmasını dilerim kaptana.

bence yanlış bi düşünce. bu durum galatasarayla özdeşleşmiş veya efsaneleşmiş isimlere karşı bi saygı olayıdır. adı kulübümüzle bağdaşmış her oyuncumuza gereken saygıyı göstermeliyiz ve sporu formamız altında istedikleri zaman bırakma imkanını tanımalıyız, vefanın gereğidir bu. spor takımlarımızın kadrolarında onlarca boş oyuncu varken efsanelerimize vereceğimiz para hiçbişey onların yanında. hiç kadroda düşünülmese bile en azından yedekte oturtup efsanelerimize bu fırsatı tanımalıyız.

bide futbol takımımızdaki kaptanlara bak

ışıl futbolcu olsaydı efsaneler arasına girerdi

güzel sattın sende umarım gelmezsin ;)

Aslında sana da iftira atacaklardı ama Whalen gibi sahipsiz olmadığın için teşekkür mesajı yayınladılar.

Geri geleceğim demişsin,gel ama bunlar gittikten sonra gel.

Geri
Üst Alt