İsim Değişikliği İstek Başlığı

Cok fazla karisiklik oluyor ismimle alakali o yüzden artik

Kemal ORNSTEIN

olmak istiyorum

@Keramettin TANRIVERDİ Sayın adminim, Zorbey İLİK olarak ismimi değiştirebilir miyiz? Teşekkür ederim.

Not: bu mesajda hiçbir espri yoktur. Bu istek son derece ciddidir.

Not 2: Sayın adminim başka bir isim uygun görürse boynumuz kıldan incedir.

Berat Kırmızıgül yapalım, gerçek soyadımı da gizlemiş olurum, teşekkürler. :rose:

Değerli renkdashlar;

Aylardır süren isim revize taleplerime karşılık değerli yönetimden bu konu özelinde fed back alamıyorum.

Yıllardır Keramettin admirin bizlere layık gördüğü mahlaslar ile forum hayatımızı sürdürmekteyiz.

Bu mizaha artık son verelim derim.

İsmimin Serkan Harz olarak revize edilmesini talep etmekteyim.

Konu altında farklı konuları da masaya yatırabiliriz önerilerinizi okumak isterim.

Saygılarımla,

Temmuz Kayalar

Arkadaslar alman klavyesinde yumusak g olmadigi icin foruma girmekte zorluk cekiyorum lütfen ismimi revize edin bu ne ya
Mobilden foruma yazarken boyle bir sorun olamaz cunku android klavye'de turkce paketini indirebilirsin. Bilgisayardan daha kolay, gir Google'a orada hatipoglu yaz ve yumsak g'yi kopyala ;)

Yil 2024 olmus boyle sorunlar yok artik dunyada.

Justin bieberin diddy denen sapik herif yuzunden ugramis olduğu bütün mide bulandırıcı durumlardan mütevellit 13 senelik soyadımin Justin biebera destek amacıyla Sergen Bieber olmasini istiyorum

Justin bieberin diddy denen sapik herif yuzunden ugramis olduğu bütün mide bulandırıcı durumlardan mütevellit 13 senelik soyadımin Justin biebera destek amacıyla Sergen Bieber olmasini istiyorum
Sene 2013. Yer İtü. Dönem sonu yaklaşmış güneşin bağrında ring bekliyoruz. Bir haber geliyor ringler iptal, sebep bieber denen tipitipin konseri yüzünden yollar kilit, ergenler kampüse doluşmuş. Kütüphaneden Vadiye yürümenin çilesi mi, finallerin stresi mi, ergenlerden hazzetmemek mi ne ararasan var. O sırada 13-14 yaşlarında, kafasında bir bandana Biber yazan, bir velet gelip stadyum nerede biz konsere geldik diye vik vik ötüyor. Elimin tersiyle bir yapıştırdım. Pişman değilim.
1727906666964.png

Merhaba Hasan Öztürk olan adımı Murat Bahçi yapılmasını rica ediyorum

Geri
Üst Alt