Sedat Akkaş
Cezalı
- 5 Temmuz 2015
- 349
- 0
- 476
Ad ve soyadimin harflerini küçük yap arsaniz sevinirim. Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ret.Ad ve soyadimin harflerini küçük yap arsaniz sevinirim. Teşekkürler
alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santosismimin Azamat Bagatov olarak değiştirilmesini istiyorum. Teşekkür ederim.
Yok Azamaz babatov bence.ismimin Azamat Bagatov olarak değiştirilmesini istiyorum. Teşekkür ederim.
Fator Akcovic de oluralejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos
Yapalım? actiydi seni
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence fatih et bunu iyi alay bununla.alejandro gomez arias jose roble de alfonso villa de santos
Yapalım? actiydi seni
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
La bi çık aradan her yerden firliyon haBence fatih et bunu iyi alay bununla.
Benim ismim fake mesela yani. Full hemdeisimler önemli değil okadar bence forumlarda.
Gerçek ismimi galiba bir kişi biliyor forumda onada playstation den söylemiştim![]()
Değil. Sozialmedyada gerçek ismimi kunlanmuyorum arkadaşım.Şimdi ismin Fatih soyismin Hacı değil mi hocam?![]()
Değil. Sozialmedyada gerçek ismimi kunlanmuyorum arkadaşım.
Osman çamdalın adının tarıg çamdal olarag değiştirilmesini talep ediyorum
Değil. Sozialmedyada gerçek ismimi kunlanmuyorum arkadaşım.
İsim değişikliği isteyen arkadaşlar; Soy isminiz değişince sizi bulmasını istemediğiniz eski manita google'a değişmeden önceki adınız ve soyadınızı yazınca eski postlarınızın hepsi kabak gibi çıkıyor. Üzmek istemezdim ama ..
bir insanın gscimbom forumda sevgilisinden giziliyeceği neyi olabılırki ?
Sinirlenmedim yahu. Öyle geldiyse özür.Kötü bir şey dememiştim ki,sinirlenmene gerek yoktu.
Çok daha önceleri söylemiştim fake isim kunlanarak üye olduğumu.Bizi kandırdın demek terimdash yıllarca