Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Tamam o kadari sorun degil. TessekürlerDeğiştirdim ismini.Mesajlarda değişiyor ama çok eski alıntılarda gözükebilir eski ismin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam o kadari sorun degil. TessekürlerDeğiştirdim ismini.Mesajlarda değişiyor ama çok eski alıntılarda gözükebilir eski ismin.
admin bey şu ak takısını soyadımdan atabilir miyiz? sadece Ertuğrul Kaya olsun boştaysa?Değiştirdim ismini.Mesajlarda değişiyor ama çok eski alıntılarda gözükebilir eski ismin.
Tamamdıradmin bey şu ak takısını soyadımdan atabilir miyiz? sadece Ertuğrul Kaya olsun boştaysa?
Onaylıyorum Emrah Bey..Onaylıyorsanız istediğiniz değişiklikleri yapayım.
Tamamdır.Onaylıyorum Emrah Bey..
soyadımın büyük harflerle yazılmasını istiyorum .
Mehmet BİLİCİOĞLU
teşekkürler .
Hasan Yilmaz
Tamamdır.Foruma üye olurken ciddiyetsiz davranıp soyadımı kısaltmıştım. Teoman Eraslan olarak düzeltirseniz memnun olurum
Tamamdır.
Görüyorum ki Burak ismi çoluk çocukmuşum gibi çağrışım yaptırıyor; gerçek hayattaki iki ismimden biri olan Mustafa' yı rica edeceğim: Mustafa Canaslan...Şimdiden teşekkürler...
Soyadimi ERDEN diye degiştirebilirmisiniz sayin modlar
Görüyorum ki Burak ismi çoluk çocukmuşum gibi çağrışım yaptırıyor; gerçek hayattaki iki ismimden biri olan Mustafa' yı rica edeceğim: Mustafa Canaslan...Şimdiden teşekkürler...
Artık göremeyeceksiniz! :asd22:abi yaşını görüyoruz sıkıntı yapma ya![]()
Teşekkür ederim...Halledilmiştir.