- 20 Haziran 2011
- 60.768
- 69.023
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Üye olduğum zaman kendi gerçek adımla üye olmuştum. Adımın gerçek olmadığıyla ilgili Mail gelmişti ve reddedilmişti üyeliğim. Yönetime gerçek adımın o olduğunu inandırmak için neredeyse ekmek musap çarpsın diyecektim
Şimdi bakıyorum da herkes farklı farklı isimlerde; kimse gerçek ismiyle burada değil. Bir ben varım herhalde gerçek adıyla olan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yalnız değilsiniz,yalnız değilsiniiizzzzzzzzzz
Buna itiraz etmez herhaldeSarper Flüt
Buna itiraz etmez herhalde
Ben de gerçek soyadımı kullanıyordum; ama dalga geçtikleri için değiştirmek zorunda kaldım.Üye olduğum zaman kendi gerçek adımla üye olmuştum. Adımın gerçek olmadığıyla ilgili Mail gelmişti ve reddedilmişti üyeliğim. Yönetime gerçek adımın o olduğunu inandırmak için neredeyse ekmek musap çarpsın diyecektim
Şimdi bakıyorum da herkes farklı farklı isimlerde; kimse gerçek ismiyle burada değil. Bir ben varım herhalde gerçek adıyla olan
Musap Aydinli mi?Üye olduğum zaman kendi gerçek adımla üye olmuştum. Adımın gerçek olmadığıyla ilgili Mail gelmişti ve reddedilmişti üyeliğim. Yönetime gerçek adımın o olduğunu inandırmak için neredeyse ekmek musap çarpsın diyecektim
Ben de gerçek soyadımı kullanıyordum; ama dalga geçtikleri için değiştirmek zorunda kaldım.
Gsc Mobile App
Gerçek soyadın nedir?
Soyadım Alar ama forumda göbek adımla birlikte üye olduğum için Y. Alar yazıyordu.
Soyadım Alar ama forumda göbek adımla birlikte üye olduğum için Y. Alar yazıyordu.
ve Ömer pas attı
golü kim atacak bekliyoruz
ve Ömer pas attı
golü kim atacak bekliyoruz