- 20 Mayıs 2019
- 10.540
- 10.070
- 1.473
Arda Diagne #1 Fan Aydın olarak değiştirebilir misiniz
teşekkür ediyorum
teşekkür ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeklinde revize edilmesine karar verilmiştirAşı olayının kişinin kendi tercihi olduğu gerçeği ile yüzleşilmesi gerekiyor.Buna ilaveten de Ölmez soy isminin ismimin yanına eklenmesini talep ediyorum.Saygılar...
Dikkate alınmak istiyorum efenimBarba Rosso![]()
UygundurOğuzhan Aşı Ol Ölmez’sin
Şeklinde revize edilmesine karar verilmiştir
Oğuzhan İkidoz BiontechAşı olayının kişinin kendi tercihi olduğu gerçeği ile yüzleşilmesi gerekiyor.Buna ilaveten de Ölmez soy isminin ismimin yanına eklenmesini talep ediyorum.Saygılar...
Merhaba, talebinizAşı olayının kişinin kendi tercihi olduğu gerçeği ile yüzleşilmesi gerekiyor.Buna ilaveten de Ölmez soy isminin ismimin yanına eklenmesini talep ediyorum.Saygılar...
ÜzdünMerhaba, talebiniz
REDDEDİLDİ
Keramettin Admin talep ettiğiniz isminizin hakkını vermeden konudan çıkış yapmanızı tavsiye ediyorum.Adımın Fenasi Terim olarak değiştirilmesini istiyorum
Ip ban kokusu almis bulunmaktayimAdımın Fenasi Terim olarak değiştirilmesini istiyorum
Modemin fişini çekiyorum iyi forumlarKeramettin Admin talep ettiğiniz isminizin hakkını vermeden konudan çıkış yapmanızı tavsiye ediyorum.