- 3 Haziran 2015
- 54.034
- 62.090
- 3.963
Bu maalesef pek mümkün gözükmüyor ama Ekran Kara olabilir istersenMerhabalar, kullanıcı adımı Erkan Kaya olarak değiştirebilir miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maalesef pek mümkün gözükmüyor ama Ekran Kara olabilir istersenMerhabalar, kullanıcı adımı Erkan Kaya olarak değiştirebilir miyiz ?
Sevgili adminlerimizden istirhamımızdır. @Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİArtik gercek soyadimi kullanmak istemiyorum. @Onur Kara ile ortak karar verdik ve soyadimin Kara olarak revize edilmesi gerektigini düsündük. Lütfen bu ortak istegi kabul edin @yönetim
Ekli dosyayı görüntüle 160106
@Onur Kara'nın karısı mı olacaksın yani anlamadım?Artik gercek soyadimi kullanmak istemiyorum. @Onur Kara ile ortak karar verdik ve soyadimin Kara olarak revize edilmesi gerektigini düsündük. Lütfen bu ortak istegi kabul edin @yönetim
Ayip yahu@Onur Kara'nın karısı mı olacaksın yani anlamadım?![]()
@Onur Kara'nın karısı mı olacaksın yani anlamadım?![]()
"Romeo Beckham'ın yaptığını yaptım, karımın soyadını aldım." demeni beklerdim.Ayip yahu
Yönetim: Bu iyi degistiremeyizM.F Aslan olarak revize edelim
Onur Kürek yapmadan konuyu terkedin.Artik gercek soyadimi kullanmak istemiyorum. @Onur Kara ile ortak karar verdik ve soyadimin Kara olarak revize edilmesi gerektigini düsündük. Lütfen bu ortak istegi kabul edin @yönetim
Onur Kolpa kürek daha iyi olabilirOnur Kürek yapmadan konuyu terkedin.
üj beş ahmet daha uygun sankiismim ahmet derin usta olarak revize edilsin
Ahmet usta döner olmaliismim ahmet derin usta olarak revize edilsin