- 1 Ağustos 2009
- 45.104
- 43.787
- 4.258
Berrak Akduman lütfenÖmür Üründül yaparmısınız ad-soyadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berrak Akduman lütfenÖmür Üründül yaparmısınız ad-soyadı
Berrak Billur TaşgibiBerrak Akduman lütfen
22 liraya patladı , bundan sonra isim değiştirmek isteyen herkes forumun adını belli bedel karşılığında duyurmada katkıda bulunsun.(bana girdi herkese girsin kusura bakmayın yok öyle tek , aileyiz)Olcayto Ayransevdi olarak revize edersek minnettar olurum.
22 liraya patladı , bundan sonra isim değiştirmek isteyen herkes forumun adını belli bedel karşılığında duyurmada katkıda bulunsun.(bana girdi herkese girsin kusura bakmayın yok öyle tek , aileyiz)
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Hangi profil?Selamlar baya bir zaman önce forumda veritabanı mi ne silinmişti üyeliklerde sıkıbtı olmuştu bende eski profilini bırakıp başka isimle girmiştim kendi profilimi geri almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
adımı normale cevirinizHangi profil?
karım mı oldun lan@Emrah Duvar ’ın ismini “Emrah Duvar Şimşek” yapalım.
Vazgeçtim bu zekayla soyadımı veremem sanakarım mı oldun lan
Özer Uçuran ı tanır mısınVazgeçtim bu zekayla soyadımı veremem sana
Uğuralp DurmazHangi profil?
Ugor Bolot onayladıysa bu iş bitmiştir yarın KAP gelir heraldeonaylandı
Ahmet Nur Çebi gün içinde revize işleminiz gerçekleşecek.Adımı Ahmet Cabbar olarak revize edilmesini rica ediyorum.