Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Habib Karakullukçu olarak değiştirebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooo evlendiniz heHabib Karakullukçu olarak değiştirebilir miyiz
soyadımın periyodik cetveldeki karşılığı olan ''Cu'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum fakat her seferinde veto ediyorsunuz

Harry potter serisini incelerken, Bunalık sınıfında yer aldığımı farkettim..
TANRIVERDİ soyadına sahip olmam beni melez bir yönetici yapıyor.. Düşünüyorum da neden, diğer muggle üyelerden hiç bir farkım yok..
Detaylı bilgi spoilerda;
Kan Saflığı Harry Potter serisinde büyücülerin ailesinden gelen büyü yeteneklerini açıklar. Büyücüler muggle, safkan ya da melezdir. Muggle ailelerinden gelen bazı büyücülere aşağılamak için onlara Bulanık denir. Bu terim seride ilk defa Draco Malfoy tarafından Harry Potter ve Sırlar Odası'nda Hermione Granger için kullanılmıştır.
Bu büyücülerin ailelerinde muggle olarak tanımlanan büyü dışı insanlar yoktur. Ancak mugglelar ya da melezler ile evlilik yapmaları sonucunda gerçekten safkan olan çok fazla büyücü kalmamıştır. Kitapta bahsedilen safkan büyücü aileleri; Weasley ailesi,Black ailesi,Longbottom ailesi,Malfoy ailesi,Crouch ailesi. Kendi içlerinde yaptıkları evlilikler sayesinde safkan özelliklerini sürdürebilmişlerdir. Bu yüzden hepsi birbirleri ile bir şekilde akrabadırlar.
Adminlik demişken, Saygılar
![]()
İnternet hayatımda gördüğüm en iyi troll. :asd22:Ulan Doruk![]()
sent via GSC
İnternet hayatımda gördüğüm en iyi troll. :asd22:
Bu hamleni destekliyorum.Boş kalmaması gereken ender isimlerden.İsmimin Murat Urhan olarak revize edilmesini talep ediyorum.
İsmimin Murat Urhan olarak revize edilmesini talep ediyorum.
Bana verilmeyecekse bile bu ismin ağırlığını taşıyabilecek başka badem bıyıklı bir rtşımıza verilmesi şart.Bu hamleni destekliyorum.Boş kalmaması gereken ender isimlerden.
İyi akşamlar, kara bela ismim ne zaman onaylanacaktır?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kara Aslan falanda kabul ederim sıkıntı yokKara Dayı da olabilir sana.
Kara Kok yapın en iyisiKara Aslan falanda kabul ederim sıkıntı yok
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi