- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Bu benim ismim kolaylıkla çözülebilecek bir isim, son dönemde biraz fazla geyik yapmaya başladım değiştirmek istiyorum okey verirseniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim tarafımdan ret edilmiştir. GSE konseyine sunalım.Bu benim ismim kolaylıkla çözülebilecek bir isim, son dönemde biraz fazla geyik yapmaya başladım değiştirmek istiyorum okey verirseniz.
Mehmet Bacakkoparan olabilirBu benim ismim kolaylıkla çözülebilecek bir isim, son dönemde biraz fazla geyik yapmaya başladım değiştirmek istiyorum okey verirseniz.
Bu benim ismim kolaylıkla çözülebilecek bir isim, son dönemde biraz fazla geyik yapmaya başladım değiştirmek istiyorum okey verirseniz.
İsmim gerçek, soyadımda küçük bir manipülasyon var ama tanıyan birisi anlar kolayca.Mevcut ismin kendi gercek ismin mi renktas ?
İsmim gerçek, soyadımda küçük bir manipülasyon var ama tanıyan birisi anlar kolayca.
Niyeki
Yenersek Goethe Rif olacaktı diye hatırlıyorum.Niyeki
Evet şu sunucu değişsin ayrıca sokarım demiştim, sokucam kendisine.Yenersek Goethe Rif olacaktı diye hatırlıyorum.
Evet şu sunucu değişsin ayrıca sokarım demiştim, sokucam kendisine.
Mahir Bey sizin isminizi de Miranchük mü yapsakMerakla bekliyorum. O değişimin yaşanacağı gün birkaç saat önce haber verirseniz çok memnun olurum. O anlarda forumda hazır olmak isterim.
Mahir Bey sizin isminizi de Miranchük mü yapsak
Buyrun
Isminizi degistirelim
Bir daha aynı ismi istersen ben sana döşicem FurkancımTaşkın Döşemeci
tşk