İsim Değişikliği İstek Başlığı

Hayat bazen Aşama ivmesini artırmaya motive etmeyecek kadar anlamsizlaşabiliyor

Son yaşananlardan sonra bu soyadı daha fazla taşıyamayacağım. Bizim de bir midemiz var!!!

Galatasaray'ın Galatasaray'dan başka dostu yoktur!

@Keramettin TANRIVERDİ soyadımın eskisi gibi "Kahveci" olarak revize edilmesini rica ediyorum.

Son yaşananlardan sonra bu soyadı daha fazla taşıyamayacağım. Bizim de bir midemiz var!!!

@Keramettin TANRIVERDİ soyadımın eskisi gibi "Kahveci" olarak revize edilmesini rica ediyorum.

Yeter ulan yeter.
Adamlar senin yüzünden isim degisikligi icin vergi cikaracak.

Olabilir ama reddedildi.

İnsanlar haklı olarak tahrik oluyor adımı görünce. Galatasaray forumunda Koç soyadı hoş değil. Cuma gününe kadar Ali Koç gözümde stardı, umuttu. Ama şimdi sadece sıradan bir Fenerbahçeli! Ve ben bu adamın adını soyadını görmek istemiyorum.

@Emrah Yıldırım

@Danyal Artemis

siz el atın şu işe!

İnsanlar haklı olarak tahrik oluyor adımı görünce. Galatasaray forumunda Koç soyadı hoş değil. Cuma gününe kadar Ali Koç gözümde stardı, umuttu. Ama şimdi sadece sıradan bir Fenerbahçeli! Ve ben bu adamın adını soyadını görmek istemiyorum.

@Emrah Yıldırım

@Danyal Artemis

siz el atın şu işe!
Anlıyorum yine de reddedildi.

Bence kalsın. İbretlik olarak ismini de Ali Koç yapmalıyız. Yada Mahir İbni Ali Koç olabilir.

@Emrah Yıldırım

@Danyal Artemis

siz el atın şu işe!
Yeni mi aklina geldi?
Kan kusturdun bize kan.

Anlıyorum yine de reddedildi.

Allah hepinizin cezasını versin o zaman!!!

fdgdfgdfgdfgdfgdf.webp

Geri
Üst Alt