Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
Hayat bazen Aşama ivmesini artırmaya motive etmeyecek kadar anlamsizlaşabiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sermiyan Gityat?

Bu ne şimdi...Hamza Götbaşı yapabilir misiniz

Son yaşananlardan sonra bu soyadı daha fazla taşıyamayacağım. Bizim de bir midemiz var!!!
Galatasaray'ın Galatasaray'dan başka dostu yoktur!
@Keramettin TANRIVERDİ soyadımın eskisi gibi "Kahveci" olarak revize edilmesini rica ediyorum.
Yeter ulan yeter.Son yaşananlardan sonra bu soyadı daha fazla taşıyamayacağım. Bizim de bir midemiz var!!!
@Keramettin TANRIVERDİ soyadımın eskisi gibi "Kahveci" olarak revize edilmesini rica ediyorum.
Reddedildi.Son yaşananlardan sonra bu soyadı daha fazla taşıyamayacağım. Bizim de bir midemiz var!!!
Mahir Kaymak hala mümkün mü ceza olarak?Reddedildi.
Malik Koyuncu yapabiliriz kendisi çok istekliyse.Mahir Kaymak hala mümkün mü ceza olarak?
Reddedildi.
Olabilir ama reddedildi.Bak olumlu iletişim kuruyorum. Her üyenin talep edeceği masumane ve haklı bir talep benimkisi.
Bak olumlu iletişim kuruyorum. Her üyenin talep edeceği masumane ve haklı bir talep benimkisi.
Olabilir ama reddedildi.
Anlıyorum yine de reddedildi.İnsanlar haklı olarak tahrik oluyor adımı görünce. Galatasaray forumunda Koç soyadı hoş değil. Cuma gününe kadar Ali Koç gözümde stardı, umuttu. Ama şimdi sadece sıradan bir Fenerbahçeli! Ve ben bu adamın adını soyadını görmek istemiyorum.
@Emrah Yıldırım
@Danyal Artemis
siz el atın şu işe!
Yeni mi aklina geldi?İnsanlar haklı olarak tahrik oluyor adımı görünce. Galatasaray forumunda Koç soyadı hoş değil. Cuma gününe kadar Ali Koç gözümde stardı, umuttu. Ama şimdi sadece sıradan bir Fenerbahçeli! Ve ben bu adamın adını soyadını görmek istemiyorum.
@Emrah Yıldırım
@Danyal Artemis
siz el atın şu işe!
Anlıyorum yine de reddedildi.