İsim Değişikliği İstek Başlığı

Ismimin "Pato Alan Abdu" olarak kaydedilmesi icin basvuru yapiyorum.

evt,

Fenasi Kerim olarak revize edelim

Forvet Nerede

Olarak revize edelim lütfen.

İsmimim Gökhan Kahraman olarak ismim ve soy ismim ayrı şekilde revize edilmesini rica ediyorum. Ayrıca herhangi bir yöneticiye mesaj yazma yetkim olmadığı için ( En azından varsada ben o şekilde uyarı alıyorum açılmamış olabilir) Bana bir yöneticinin cevap yazabileceğim şekilde bir mesaj yazmasını rica ediyorum.

İsmimim Gökhan Kahraman olarak ismim ve soy ismim ayrı şekilde revize edilmesini rica ediyorum. Ayrıca herhangi bir yöneticiye mesaj yazma yetkim olmadığı için ( En azından varsada ben o şekilde uyarı alıyorum açılmamış olabilir) Bana bir yöneticinin cevap yazabileceğim şekilde bir mesaj yazmasını rica ediyorum.
gökhan kahraman ismi kullanılıyor. başka bir isim belirtirsen yapalım.

gökhan kahraman ismi kullanılıyor. başka bir isim belirtirsen yapalım.

Büyük olasılık oda benim ben aslında eski üyeyim fakat bilgilerimi hatırlamadığım için yeniden üye olmak zorunda kaldım. Forumu takip etsemde uzun zamandır çok fazla internet başında olmadığımdan aktif olamıyordum. Özel mesaj istememin bir nedeni de o. Eğer o üyeliğin mailinin bir kısmını gizleyerek bana söylenebilirse gerekli işlemi yapabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca tanışma konusu gibi yerlere yazamama sıkıntım var. oraya yazabilsem üye olur olmaz bunu belirtecektim. yeri burası değil biliyorum ama kusuruma bakmayacağınızı varsayıyorum.

Merhabalar canlar. kenanoztem olarak ismim bitişik ancak böyle yasakmış sanırsam. Nasıl yardımcı olursunuz ? Lakap kullanma şansımız var mı veya illa isim mi gerekiyor ? Teşekkürler.

Merhabalar canlar. kenanoztem olarak ismim bitişik ancak böyle yasakmış sanırsam. Nasıl yardımcı olursunuz ? Lakap kullanma şansımız var mı veya illa isim mi gerekiyor ? Teşekkürler.
Kenan Bey hoşgeldiniz, uygunsa isminizi Enis olarak düzenleyelim.

Hoşgeldiniz Kenan Bey. Suç sizde değil ki; bu şekilde isimle üyeliğinizi onaylayanda! Tuhaf bir yerdir GSC. Kimlikteki adım ve soyadımla üye oldum lütfen ad soyad formatında bir isim giriniz diyen bir oluşuma sahip GSC!

S. İlker Atarım olarak revize edelim.

Neden direkt Kenan Öztem yapamıyoruz ? Başka isme gerek var mı acaba ?

Adımın Gökhan Sokžić olarak revize edilmesini talep ediyorum.

Geri
Üst Alt