- 10 Nisan 2013
- 58.558
- 41.702
- 3.943
Böyle bir isim mümkün değil maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konudaki kararınızı da bildirirseniz sevinirim.
Geleneklerimize ters isimler soyisimler kabul edilmemektedir.
Ben de bu yüzden değiştirmek istiyorum.Sıkıntılı bir durum.Hüsnü Ayabakan olarak değiştirmenizi rica ediyorum.. reel ismimi kullanmak sıkıntı oluyor eskilerde bir arkadaş üyelik alıp benle kafa yaptı özelden bu gibi sorunlar mesela
Talebinizi bize iletinizBen de bu yüzden değiştirmek istiyorum.Sıkıntılı bir durum.
Hocam isim değişikliği istiyorum.İsim konusunda yönetimin belirlediği herhangi bir isimde olabilir.Talebinizi bize iletiniz
Halis Dekoder de olabilir@Haydar Dekovil
Yok ki
Dekovil de küçük vagon demektir, madenlerde kullanılanlar gibi
Neyse
Hocam isim değişikliği istiyorum.İsim konusunda yönetimin belirlediği herhangi bir isimde olabilir.
Hocam isim değişikliği istiyorum.İsim konusunda yönetimin belirlediği herhangi bir isimde olabilir.
Hayır, Çocukluğumdan beri Haydar Dekovil olsun isterimHalis Dekoder de olabilir
TamamdırHüsnü Ayabakan olarak değiştirmenizi rica ediyorum.. reel ismimi kullanmak sıkıntı oluyor eskilerde bir arkadaş üyelik alıp benle kafa yaptı özelden bu gibi sorunlar mesela
Bilal Aziz uygun mu
Tamamdır
Haklısın ama o zaman değişikliğin anlamı olmazAziz Koç yapalım da arkadaş daha net huzurunu kaybetsin.
İsim değiştirenlerin tag ı bir süre eski adı olması nasıl fikir? Mizah yapmıyorum ciddi sordum. Değişiklikler bazen problem oluyor.
Barbaros Kaplan artık rtaşın adıBilal Aziz uygun mu
Haklısın ama o zaman değişikliğin anlamı olmaz