- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.841
- 5.338
degerlendırmeye alındıOnur Cu olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degerlendırmeye alındıOnur Cu olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Hayır demek istediğim o değil. Tagına gerçek ismi yazınca yine aramalarda vs çıkacak ne anlamı kalıyor?İsim değiştirenlerin çoğu gerçek ismiyle var olmanin Google'da aratınca çıkaracağı sorunlar yüzünden istiyor. Forumdaki iletişimden kaynaklı değil. Hatırlarsan ben de Google meselesi yüzünden değiştirmiştim. Belki üyeye sorulabilir.
RedOnur Cu olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Hayır demek istediğim o değil. Tagına gerçek ismi yazınca yine aramalarda vs çıkacak ne anlamı kalıyor?
İyi forumlarTag in aramalarda çıktığını bilmiyordum. Haklisin. İyi geceler dileklerimle...
ismimi degisİyi forumlar
Yokismimi degis
ismimi degis
Haldun İsa Gülne olmasını istion
Tag in aramalarda çıktığını bilmiyordum. Haklisin. İyi geceler dileklerimle...
İsim değiştirenlerin çoğu gerçek ismiyle var olmanin Google'da aratınca çıkaracağı sorunlar yüzünden istiyor. Forumdaki iletişimden kaynaklı değil. Hatırlarsan ben de Google meselesi yüzünden değiştirmiştim. Belki üyeye sorulabilir.
Bende değiştirmek isterdim ama artık M. Arslaner ismi bir GSC markası haline geldiği için değiştiremiyorum.
Daha önce denedim baş komandir kabul etmedi.Metin Arslaner olsun
Bende değiştirmek isterdim ama artık M. Arslaner ismi bir GSC markası haline geldiği için değiştiremiyorum.