- 10 Nisan 2013
- 58.558
- 41.702
- 3.943
Fuat olmadığını ispat etmen durumunda kararı değiştirebiliriz.buraya kadar iyi geldik ismini bilmediğim bir fuat uğruna genç bir fidan yandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fuat olmadığını ispat etmen durumunda kararı değiştirebiliriz.buraya kadar iyi geldik ismini bilmediğim bir fuat uğruna genç bir fidan yandı
fuat olduğuma nasıl karar verdiğinizi sunmanız durumunda bu kararı değerlendirebilirimFuat olmadığını ispat etmen durumunda kararı değiştirebiliriz.
Banlayacak taraf benim ama çok umrumda olmaz gerisifuat olduğuma nasıl karar verdiğinizi sunmanız durumunda bu kararı değerlendirebilirim
Admirim onlar yine fake isim veriyor benim soy ismimin periyodik karşılığını istiyorum kod adı gibi bişey işteYa bi insan niye ismini Eyüp Sabri Tuncer yapmak birader manyak mısın?
"Cimbom Ajans" nasıl olurAbdülbülent Çint ya da Mikail Dolgu
"Cimbom Ajans" nasıl olur
Admirim onlar yine fake isim veriyor benim soy ismimin periyodik karşılığını istiyorum kod adı gibi bişey işte
Neden yapmıyorsunuzYıl sonuna kadar kalsın bari
Senin adın zaten geçmişte bir süre "Onur Cu" idi!!
2012 14 arası mı
66YozgatFB rica ve istirham ediyorum fener maçına kadar
yok ya hiç yapmadılar2012 14 arası mı
ben de hatırlıyor gibiyim
Uydurmayalım daha önce yapmıştım kısa süreliğineyok ya hiç yapmadılar
yıllardır istiyorum bunu
nick geçmişi var mı hatırlamıyorum ben hiç vallaUydurmayalım daha önce yapmıştım kısa süreliğine