Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.573
- 39.448
- 3.293
Feramuz ismi boşa çıkarsa talibim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuz ismi boşa çıkarsa talibim
4 yildir forumdasin.. ilk mesajin bu... üyelik tarihi 19.07Bilal Gümüş olarak değiştirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Üyelik Tarihi: 19.07.19Bilal Gümüş olarak değiştirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Makul bir istekCicek yerine Çiçek soy adım lütfen
![]()
Doğum günümde üye olmuştum çünkü Falcao haberleri çıkmaya başladığı dönemdi sanırım. Doğum günüme sürülmüş bir leke olarak kaldı maalesef. Twitter hesabım profilimde kayıtlı oradan eski tweetlerime bakabilirsiniz.
Galatasaray'lı olduğumu ispat etmek durumunda kalacağımı hayal etmezdim hiç gerçekten. Evet Gökhan Sancak'ın mesajına da yazdım gerçi az önce, doğum günümde üye olmuştum çünkü diye. Benim kullanıcı adım niye ad soyad olarak görünmüyor diye hep merak ediyordum, bu başlığı dün gördüm ilk defa mesaj bıraktım onun için. Twitter hesabım var profilimde oraya da bakabilirsiniz. 2004'den beri ekşi sözlükde de yazarım, oradaki nickim de twitterla aynı noctiluca. En eski 2005 yılında tromsö maçına entry girmişim, faydası olacaksa atabilirim linkini. Daha eski 3-0'lık Rosenborg şampiyonlar ligi maç biletim var evde bir yerlerde bakmam lazım ama önce umarım gerek kalmaz.4 yildir forumdasin.. ilk mesajin bu... üyelik tarihi 19.07
![]()
nkfvas zevklenkfvas yazar mısınız rtaş
İşimiz gücümüz var kardeşim o kadar araştıramam.Doğum günümde üye olmuştum çünkü Falcao haberleri çıkmaya başladığı dönemdi sanırım. Doğum günüme sürülmüş bir leke olarak kaldı maalesef. Twitter hesabım profilimde kayıtlı oradan eski tweetlerime bakabilirsiniz.
Galatasaray'lı olduğumu ispat etmek durumunda kalacağımı hayal etmezdim hiç gerçekten. Evet Gökhan Sancak'ın mesajına da yazdım gerçi az önce, doğum günümde üye olmuştum çünkü diye. Benim kullanıcı adım niye ad soyad olarak görünmüyor diye hep merak ediyordum, bu başlığı dün gördüm ilk defa mesaj bıraktım onun için. Twitter hesabım var profilimde oraya da bakabilirsiniz. 2004'den beri ekşi sözlükde de yazarım, oradaki nickim de twitterla aynı noctiluca. En eski 2005 yılında tromsö maçına entry girmişim, faydası olacaksa atabilirim linkini. Daha eski 3-0'lık Rosenborg şampiyonlar ligi maç biletim var evde bir yerlerde bakmam lazım ama önce umarım gerek kalmaz.
Galatasaraylı olunmaznkfvas zevkle
Tabi, beşiktaş'lıdır çünkü diye tahmin ediyorum onların tezahuratı olduğuna göre.Galatasaraylı olunmaz
Galatasaraylı doğulur
Galatasaraylı olmayanlar ….. devamını getirir misiniz
Teşekkürlerüyeliğiniz onaylanmıştır rtaş