Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Gaz odaları bizim şubemiz. Biraz zor o işHaraç toplamakta lazım bunlar daha iyi günleri gaz odaları hazır olunca hepsi yok olacak asıl plan odur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaz odaları bizim şubemiz. Biraz zor o işHaraç toplamakta lazım bunlar daha iyi günleri gaz odaları hazır olunca hepsi yok olacak asıl plan odur.
Gaz odaları bizim şubemiz. Biraz zor o iş
neden olmasin sana yakisir diye dusunuyorumBen ismimi hayrı cund jr. yapmak istiyorum![]()
su almanya bayraginin ortasindaki kirmizi turk bayragi oluyor ya onu yapsanaRütbemiz hazır
![]()
Ben fatih terim gazı ile büyüdüm. Sizin gazınıza gülerim ancakKendi silahınız ile vurulacaksınız işte.
su almanya bayraginin ortasindaki kirmizi turk bayragi oluyor ya onu yapsana
su almanya bayraginin ortasindaki kirmizi turk bayragi oluyor ya onu yapsana
adinla hitap edersek alinir misinBu arada yeri gelmişken artık gerçek ismimi kullanmak istiyorum. Satılmış Dürüstoğlu olarak değiştirilirse sevinirim.
adinla hitap edersek alinir misin
542 Like'ımı Gazi ettiğim o mesajDeniz Göral olarak değiştirebilirmiyiz kullanıcı adımı,Şifremi unutup Deniz Göral olan hesabıma giremeyince Denız yapmıştım.
Puahahahaha lavuk isi gucu yok nelerle ugrasiyo :dddaciklayayim projemi
mesela almancilarin en kotusu Gokhan kim adli uyenin uye profiline bakalim
![]()
bu herifin almanci olduguna dair hic bir ibare yok. nereden kismina da SNEIJDER yazmis
fakat mesajlarini okudugumuzda anliyoruz ne oldugunu
bu yuzden, soyle bir profil bu herifleri ayirt etmekte isimizi kolaylastiracaktir:
![]()
hem bir almancinin Aslan uye olabilecegi ihtimali ortadan kalkmis oluyor, hem de nereden kismina koyu harflerle ALMANYA yazilarak hataya mahal verilmemis oluyor
projeyi derhal hayata gecirelim, derim @Fatih Akca
Puahahahaha lavuk isi gucu yok nelerle ugrasiyo :ddd
~tap
ne hirsi lahirs yapma yine
dikkat et